Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Επαναφέρει τον Καζναφέρη!!

Επαναφέρει τον Καζναφέρη
Στο αρχικό σχήμα του Άρη θα επιστρέψει ο Κώστας Καζναφέρης, σύμφωνα με όσα έδειξε ο Μάκης Κατσαβάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Σερραίος τεχνικός δοκίμασε τον 25χρονο παίκτη, τόσο ως δεξί χαφ όσο και ως δεξί μπακ.

Στην πρώτη περίπτωση είχε παρτενέρ τον Γιαννιώτα στις πτέρυγες με τον Καπετάνο «δεκάρι» και τον Αγάνθο στην κορυφή ενώ στη δεύτερο ο Ψυχογιός πήγε αριστερό μπακ.

Από την πλευρά τους, οι Ρούμπεν Πουλίδο και Γρηγόρης Παπαζαχαρίας έπαιξαν στο κέντρο της άμυνας και θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα.

Όσον αφορά το χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ερωτόκριτος Νταμαρλής δοκιμάστηκε ως παρτενέρ του Νούνο Κοέλιο και φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη του κέντρου από τον Μανώλη Παπαστεριανό.

Για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Κατσαβάκης δοκίμασε και τους δύο πορτιέρο (Βελλίδη, Διούδη με τους βασικούς, όμως φαβορί να υπερασπιστεί την «κίτρινη» εστία στο αυριανό ματς με την Κέρκυρα είναι ο Σωκράτης Διούδης.

Σε κάθε περίπτωση ο 59χρονος προπονητής θα αποφασίσει για την ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων στην σημερινή – απογευματινή προπόνηση της ομάδας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: