Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το καλό το παλικάρι…!!

Το καλό το παλικάρι…
Ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά γνωρίζει καλά πως ο χρόνος είναι αμείλικτος για όλους. Για το λόγο αυτό ο Τζανλουίτζι Μπουφόν προγραμματίζει το μέλλον του, κάνοντας ένα επιχειρηματικό άνοιγμα στην Τσεχία, πατρίδα της συζύγου του, Αλένα Σερεντόβα. Το ζεύγος κατασκευάζει ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε δημοφιλή χειμερινό προορισμό της χώρας.

Στην πολυετή καριέρα του έχει κερδίσει σχεδόν τα πάντα. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, ένα Μουντιάλ με την εθνική Ιταλίας και ασφαλώς πολλά χρήματα. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, όμως, έχει καταφέρει να κερδίσει κάτι ακόμα πιο σημαντικό, την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των φιλάθλων για την ποιότητα του χαρακτήρα του και για το γεγονός πως πάντα ήταν προσγειωμένος και ρεαλιστής.

Με αυτό το ρεαλισμό που τον διακρίνει ο Μπουφόν έχει ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζει την επόμενη μέρα της ζωής του, όταν θα έχει «κρεμάσει» τα γάντια του. Μαζί με τη σύζυγό του, Αλένα Σερεντόβα, αγόρασε ένα σαλέ στα Γιγάντια Όρη στη Βόρεια Τσεχία, πληρώνοντας το ποσό των 540 χιλ. ευρώ.

Πρόθεση του ζεύγους Μπουφόν είναι να μετατρέψει το σαλέ αυτό σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με αρκετά δωμάτια και ένα εστιατόριο στο ισόγειο. Το ξενοδοχείο, που θα βρίσκεται κοντά σε χιονοδρομικό κέντρο, θα μπορεί να φιλοξενήσει τους επιχειρηματίες της χώρας, που προτιμούν να κάνουν σκι εκεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι εργασίες ανακαίνισης και επέκτασης του σαλέ βρίσκονται σε εξέλιξη, υπό τις οδηγίες του πεθερού του Μπουφόν και αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του Οκτωβρίου, έτσι ώστε να προλάβουν τη χειμερινή περίοδο που ξεκινάει εκείνες τις μέρες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: