Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Ρενέ Ζιράρ και οι Pink Floyd!!

Ο Ρενέ Ζιράρ και οι Pink Floyd
«Παίξαμε με την Άρσεναλ, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και όχι με τους Pink Floyd Κιέβου». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον προπονητή της Μονπελιέ , Ρενέ Ζιράρ που είναι έξαλλος με τη διεξαγωγή του αγώνα με τη Σεντ Ετιέν ημέρα Παρασκευή ενώ η ομάδα του αγωνιζόταν στο Champions League την Τρίτη.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας μετά και τη νέα απώλεια βαθμών με την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στους «στεφανουά» έμειναν πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Αυτό όμως πραγματικά που έχει εκνευρίσει τον Ζιράρ είναι η διεξαγωγή αγώνα πρωταθλήματος Παρασκευή, τρεις μόλις μέρες μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ.

«Κάποιοι μπορεί να γελάσουν με αυτό αλλά είναι εξωφρενικό αυτό που συνέβη να παίξουμε Παρασκευή. Το λέω για μεγάλο διάστημα ότι είναι πολύ δύσκολο και επίπονο κάτι τέτοιο», τόνισε στην «Equipe» για να συμπληρώσει:

«Παίξαμε με την Άρσεναλ μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις παγκοσμίως και όχι με τους Pink Floyd Κιέβου. Υπήρχε πολύ λίγος χρόνος για αποκατάσταση και ξεκούραση. Που είναι η δικαιοσύνη σε αυτό το κομμάτι».

Μετά από 6 αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, έχει συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς με μόνο μια νίκη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: