Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

«Μήνυμα στη… μαμά Γιουνάιτεντ»

«Μήνυμα στη… μαμά Γιουνάιτεντ»
Πρώτα ήταν η γνωριμία.

Μετά η πρώτη νοητή μεταφορά στο «Old Trafford».

Και τώρα ήρθε η ώρα το «Manchester United Greek Supporters Club» να στείλει το πρώτο δυνατό μήνυμα στη… μαμά Γιουνάιτεντ.

Μετά τη συγκέντρωση για το παιχνίδι με τη Γουίγκαν λοιπόν, δεν έρχεται μόνο το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Αλλά και τηλεοπτικό συνεργείο του επίσημου καναλιού των «κόκκινων διαβόλων» για να αποτυπώσει ότι η καρδιά του συλλόγου χτυπάει δυνατά και στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λέσχης αναφέρει

«Το μεσημέρι της Κυριακής η μεγάλη και όμορφη παρέα μας θα ζήσει άλλη μία ιστορική στιγμή: Στη συγκέντρωσή μας στο Arena Sports Cafe στο Αιγάλεω (Σμύρνης 15, μόλις εκατό μέτρα από το μετρό, για όσους δεν ξέρουν) για τη μητέρα των μαχών με αντίπαλο τη Λίβερπουλ, θα είναι εκεί ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ TΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ MUTV!

Πρόκειται για μια τεράστια ευκαιρία να διαφημίσουμε τόσο αποτελεσματικά και τόσο εντυπωσιακά όσο ποτέ άλλοτε την προσπάθειά μας και εννοείται ότι πρέπει να είμαστε περισσότεροι από ποτέ. Αν με τη Γουίγκαν μαζευτήκαμε πάνω από εκατό, με τη Λίβερπουλ να είμαστε τουλάχιστον οι διπλάσιοι.

Όλοι εκεί λοιπόν! Με πάθος και τρέλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ντυμένοι στα ιερά χρώματα της ομάδας μας αλλά και με τα μπλουζάκια του κλαμπ που αποτελούν ήδη το «σήμα κατατεθέν» της μεγάλης παρέας μας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ «ΜΑΜΑ» ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

GLORY GLORY MAN UNITED!
MANCHESTER UNITED GREEK SUPPORTERS CLUB»

Δεν υπάρχουν σχόλια: