Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έκανε πλάκα στη Σουόνσι η Έβερτον με Μιραλάς!!

Μεγάλη εμφάνιση στο «Λίμπερτι» από την Έβερτον και νίκη στο… ρελαντί με 3-0 απέναντι στη Σουόνσι. Σκόραρε ο Μιραλάς.
Στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ έστω και προσωρινά βρέθηκε η Έβερτον η οποία συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις επικρατώντας 3-0 της Σουόνσι στο «Λίμπερτι» παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Τα «ζαχαρωτά» έκαναν εντυπωσιακό παιχνίδι έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Κέβιν Μιραλάς. Στο 22’ της αναμέτρησης, ο Ανιτσέμπε άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με τον Κέβιν  Μιραλάς στο 44΄να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα κάνοντας το 2-0 και «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι στο 58’ έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Ντάιερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από εκεί και πέρα, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε και δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Φελαϊνί στο 82’ που έκανε το 3-0.
ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Ρέιντζελ, Τάτε (55’ Μπράιτον), Γουίλιαμς, Ντέιβις, Κι, Ντε Γκούζμαν, Ράουτλετζ, Μίκου, Ερνάντεζ (46’ Ντάιερ), Γκρέιχαμ (71’ Σέχτερ).
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Γιαγκέλκα, Χάιτινχα, Μπέινς, Μιραλάς (71’ Νέισμιθ), Νέβιλ, Όσμαν, Πίεναρ (86’ Γκεγιέ), Φελαϊνί (86’ Οβιέδο), Ανιτσέμπε.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: