Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν χωρούν και οι δύο στη Μαδρίτη!!

Δεν χωρούν και οι δύο στη Μαδρίτη
Τα… μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Καθόλου καλές δεν είναι οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος, όπως αποκάλυψε ο Αλφρέντο Ντούρο στην ισπανική εκπομπή «Punto Pelota».

Όλα, όμως, θα κριθούν το ερχόμενο καλοκαίρι. Τον Ιούνιο ένας από τους δύο θα φύγει από τη Μαδρίτη. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και το προηγούμενο διάστημα στην ομάδα», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία του παίκτη στον προπονητή και το αντίστροφο», πρόσθεσε. Και, επίσης, τόνισε ότι η συνύπαρξη των δύο ανδρών είναι «ανύπαρκτη». Το πρόβλημα έχει να κάνει με την μεταχείριση που τυγχάνουν ορισμένοι παίκτες στα αποδυτήρια του ισπανικού συλλόγου.

Φαίνεται ότι υπάρχει διάκριση ανάμεσα στους παίκτες που είναι κοντά στον Πορτογάλο τεχνικό και εκείνους που προτιμούν να μένουν αποστασιοποιημένοι, όπως ο Ισπανός αμυντικός. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: το ένα είναι να φύγει ο Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν και το άλλο, αν συνεχίσει ο «Special One», ο διεθνής μπακ να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο Ράμος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, ρωσικών και βρετανικών ομάδων. Όσον αφορά τα χρήματα που θέλει η «βασίλισσα» για την πώλησή του, αυτά ανέρχονται στα 50 εκατ. ευρώ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: