Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ρότζερς: «Ημέρα μνήμης για τους σωστούς λόγους»

Ρότζερς: «Ημέρα μνήμης για τους σωστούς λόγους»
Χωρίς καμία διάθεση να αναφερθεί στα αγωνιστικά του ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπρένταν Ρότζερς εστίασε στις ετοιμασίες των δύο ομάδων για να τιμήσουν, την ερχόμενη Κυριακή, τα θύματα του Χίλσμπορο!

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά Μέσα, ήδη οι διοικήσεις των δύο συλλόγων έχουν προγραμματίσει πολλά αφιερώματα για την τραγωδία του 1989, προς τιμήν των θυμάτων, ενώ από τη μεριά του ο προπονητής των «κόκκινων» ελπίζει όλα να κυλίσουν ομαλά και η Κυριακή να αποτελέσει μέρα μνήμης για όλους όσους χάθηκαν άδικα πριν από 23 χρόνια.

«Όλη αυτή τη βδομάδα βρισκόμασταν συνεχώς σε επαφή. Υπάρχει σεβασμός στη σχέση και τις παραδόσεις των δύο συλλόγων. Θέλουμε αυτή τη μέρα να μείνει στη μνήμη μας για τους σωστούς λόγους. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό και ελπίζουμε την Κυριακή τα πάντα να γίνουν σε ειρηνικά πλαίσια και να μπορέσουμε να μιλάμε για τα αφιερώματα και το ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «κόκκινων» και πρόσθεσε:

«Θα είναι ένα συναισθηματικά φορτισμένο παιχνίδι. Δεν πρόκειται να πω στους οπαδούς της Λίβερπουλ πώς να συμπεριφερθούν. Ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια συμπεριφέρονται με εξαιρετικό τρόπο. Πρόκειται για καλά «εκπαιδευμένους» φιλάθλους, που σέβονται τον άνθρωπο. Είμαι σίγουρος ότι αφότου αποτείνουμε φόρο τιμής στις οικογένειες των θυμάτων, θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε και για ποδόσφαιρο».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: