Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Αλεξανδρής: «Με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω Πελεκάνου»

Αλεξανδρής: «Με ανεβασμένη ψυχολογία λόγω Πελεκάνου»
Την πίστη του για καλή εμφάνιση και πρόκριση του Άρη επί του Περιστερίου εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο κόουτς των «κιτρίνων» ποντάρει στην ανεβασμένη ψυχολογία της ομάδας λόγω της θετικής έκβασης των υποθέσεων του Μιχάλη Πελεκάνου αλλά και του Γάιου Σκορδίλη. Χωρίς τους Αμερικανούς για ακόμα ένα παιχνίδι θα παραταχθούν οι Θεσσαλονικείς.

«Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με το Περιστέρι έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, που έχει να κάνει με το γεγονός της απόκτησης του Μιχάλη Πελεκάνου και με τη λύση του προβλήματος που μας βασάνιζε όλο το καλοκαίρι με το θέμα του Σκορδίλη. Φυσικά και θα έχουμε τις απουσίες των Αμερικανών και του Μιχάλη του οποίου το δελτίο δεν μπορέσαμε να εκδώσουμε λόγω χρόνου, αλλά οι υπόλοιποι παίκτες που θα παίξουν είναι έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γι’ αυτήν την περίοδο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο» ανέφερε ο «τίγρης» και στη συνέχεια πέταξε το μπαλάκι στους φιλάθλους:

«Περιμένουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας που, αν και θα μας δουν να μην αγωνιζόμαστε πλήρεις, θα πάρουν την πρώτη ιδέα για το τι θέλουμε να πετύχουμε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: