Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πραγματοποιήσιμο όνειρο το 10ο!!

Πραγματοποιήσιμο όνειρο το 10ο
Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατακτήσει το 10ο Τσάμπιονς Λιγκ ή Κύπελλο Πρωταθλητριών, σύμφωνα με τον Γκούτι. Ο παλαίμαχος άσος της «Βασίλισσας» μιλώντας σε δημοσιογράφους της πατρίδας του, τόνισε τη σημασία της νίκης της Ρεάλ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και σημείωσε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Έγραψε λαμπρή ιστορία με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξε στην ομάδα για 15 χρόνια, κατακτώντας, εκτός των άλλων, πέντε πρωταθλήματα και τρία Τσάμπιονς Λιγκ. Ο λόγος για τον Γκούτι, που γνωρίζει όσο λίγοι τη «Βασίλισσα» και για το λόγο αυτό κλήθηκε να μιλήσει για τις πρώτες εμφανίσεις της πρώην ομάδας του.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω, ωστόσο, πως ακόμα είναι νωρίς για να πούμε πως έχει κριθεί κάτι. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και συμπεράσματα μπορούν να βγουν μετά το πρώτο μισό. Για μένα, υπάρχει χρόνος για να καλυφθεί η διαφορά και να πάρει ξανά το πρωτάθλημα», τόνισε ο Γκούτι αναφερόμενος στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Η προσπάθεια της Ρεάλ να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε με μια δύσκολη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι. Ποια είναι η άποψη του Γκούτι; «Η νίκη αυτή είναι σημαντική. Το Τσάμπιονς είναι διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Εκεί κάθε λάθος τιμωρείται και δύσκολα καλύπτεται. Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί και θέλει να κατακτήσει το 10ο πρωταθλητριών. Είναι ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί», ανέφερε ο ξανθομάλλης ποδοσφαιριστής.

Κλείνοντας, μίλησε και για τα φημολογούμενα προβλήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο. «Δεν πιστεύω πως είναι οικονομικό το θέμα. Μπορεί να είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί να θέλει να νιώσει την αγάπη του κόσμου ή των συμπαικτών του. Δεν ξέρω. Πιστεύω, πάντως, πως με τις επιτυχίες όλα τα προβλήματα ξεχνιούνται.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: