Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δεν «μασάει» η Γάνδη!!

Δεν «μασάει» η Γάνδη
Μπορεί η Γάνδη να έπαιζε εκτός έδρας και να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά ήταν εκείνη που κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Σταντάρ Λιέγης, «Ντορίς Ντουφράνς» νικώντας τους γηπεδούχους 2-1 στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του βέλγικου πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα το σύνολο του Τρόντ Σόλιντ φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως έναν αγώνα παραπάνω.

Τώρα όσον αφορά στο ματς οι παίκτες της Σταντάρ Λιέγης ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα στο 25’ να ανοίξουν το σκορ με τον Μπούενς. Ωστόσο, αυτό δεν επηρέασε τη ψυχολογία των φιλοξενούμενων που πίεζαν, ώστε να σημειώσουν το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε ύστερα από αυτογκόλ του Βαν Νταμ στο 42’.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν πολύ γρήγορος, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα για την Σταντάρ, καθώς στο 46’ ο Εζεκίλ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, αυτοί που ήταν πιο ψύχραιμοι σε μία από τις τελικές τους προσπάθειες ήταν οι παίκτες της Γάνδης, με τον Θέσαρ Άρθο στο 59’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η (8η) αγωνιστική

Παρασκευή (21/9)

Σταντάρ Λιέγης- Γάνδη 1-2
(25’ Μπούινς- 42’ Βαν Νταμ, 59’ Άρθο )

Σάββατο (22/9)

Ζούλτε Βάρεγκεμ- Άντερλεχτ (19:00)
Μπέβερεν- Λιρς (21:00)
Γκέρμιναλ- Κόρτραϊκ
Λόκερεν- Λέουβεν
Μαλίν- Μονς

Κυριακή (23/9)

Κλαμπ Μπριζ- Σερκλ Μπριζ 15:30
Σαρλερουά- Γκενκ 21:30

Επόμενη (9η ) αγωνιστική:

Άντερλεχτ- Λόκερεν
Γκενκ- Μάλιν
Γάνδη- Κλαμπ Μπριζ
Λέουβεν- Μπέβερεν
Κόρτραϊκ- Σταντάρ Λιέγης
Λιρς- Ζούλτε Βάρεγκεμ
Μονς- Γκέρμιναλ
Σερκλ Μπριζ- Σαρλερουά



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: