Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Τρίζει» η καρέκλα του Λίπι!!

«Τρίζει» η καρέκλα του Λίπι
Επισφαλής είναι η θέση του Μαρτσέλο Λίπι στον πάγκο της Γουάνγκ Ζου, μετά την ήττα που υπέστη η Κινεζική ομάδα από την Αλ Ιτιχάντ για το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός προπονητής είναι υποχρεωμένος να κατακτήσει τόσο το Κινεζικό πρωτάθλημα όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ για να συνεχίσει να εργάζεται στη μακρινή χώρα της Ασίας.

Βρέθηκε στην Κίνα για να μεταδώσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, αλλά και για να οδηγήσει την ομάδα του, τη Γουάνγκ Ζου, σε επιτυχίες. Ο Μαρτσέλο Λίπι είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστήσει τόσο στο πρωτάθλημα της χώρας όσο και στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ, για να δικαιολογήσει τα 10 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται από τη διοίκηση της ομάδας.

Η πορεία της Γουάνγκ Ζου, όμως, στο Τσάμπιονς Λιγκ κινδυνεύει να ολοκληρωθεί πρόωρα. Στο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης που έγινε στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, η ομάδα του Λίπι υπέστη βαριά ήττα με 4-2 από την Αλ Ιτιχάντ. Αν η Γουάνγκ Ζου δεν καταφέρει στη ρεβάνς της Κίνας να ανατρέψει το σκορ, θα αρχίσει να «τρίζει» η καρέκλα του Λίπι.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Μπάι Γκουοχούα, γνωστός σχολιαστής της Κινεζικής τηλεόρασης, που αποκάλυψε πως ακόμα και αν ο Λίπι κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά πριν έχει αποκλειστεί από το Τσάμπιονς Λιγκ, οι ιδιοκτήτες της Γκουάνγκ Ζου θα τον απολύσουν, αφού αυτό που ζητούν είναι το Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: