Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Δυσκολίες στην συγχώνευση Εθνικού-Γλυφάδας!!

Δυσκολίες στην συγχώνευση Εθνικού-Γλυφάδας
Το σχέδιο συγχώνευσης του Εθνικού Πειραιώς με τον ΑΟ Γλυφάδας αντιμετωπίζει νομικές δυσκολίες, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εθνικού. Οι προσπάθειες από τους δύο συλλόγους έχουν ξεκινήσει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και παρά τα γραφειοκρατικά κωλύματα που προκύπτουν, οι σχέσεις μεταξύ Εθνικού και Γλυφάδας παραμένουν άριστες.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιώς:

«Σε συνέχεια της πρωινής σύσκεψης μεταξύ της Διοίκησης του Εθνικού Πειραιώς 1923 και του ΑΟ Γλυφάδας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά το άριστο κλίμα και η σύμπνοια απόψεων . Η δρομολογημένη πορεία ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα να λάβει μέρος στο επερχόμενο πρωτάθλημα με το όνομα και το έμβλημα του Εθνικού ΟΦΠΦ δεν έχει ατονήσει άλλα τα ανυπέρβλητα -ως τώρα- νομικά κολλήματα δεν έχουν επιτρέψει στις επίπονες προσπάθειες να τελεσφορήσουν θετικά.

Προφανώς οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση στους συλλόγους μας είναι ρευστές και παραμένουμε εν αναμονή εξελίξεων . Ο μόνος γνώμονας στις κινήσεις μας είναι η νομιμότητα ώστε να εξασφαλιστεί η μελλοντική βιωσιμότητα χωρίς οπισθοχωρήσεις για αυτό και οι Ερασιτέχνες Εθνικός ΟΦΠΦ και ΑΟ Γλυφαδας έχουν κληθεί να προχωρήσουν στα δέοντα .
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρχει ανάλογη ενημέρωση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: