Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει Ρομπίνιο η Σάντος!!

Θέλει Ρομπίνιο η Σάντος
Έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ρομπίνιο είναι οι άνθρωποι της Σάντος. Αυτό επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Βραζιλιάνικης ομάδας, Οντίλιο Σάντος Ροντρίγκες, ο οποίος τόνισε πως κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να κατατεθεί επίσημη πρόταση στη Μίλαν.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν πολύ θερμό για τη Μίλαν, που είδε πολλούς από τους μεγάλους παίκτες της να αποχωρούν, ενώ με τις «ευλογίες» του ιδιοκτήτη της, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πούλησε, έναντι τεράστιου ποσού, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η άφιξη του Μπόγιαν Κρκιτς και του Τζαμπάολο Πατσίνι, δεν «χρύσωσε» το χάπι, αφού οι οπαδοί της ομάδας δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από τις κινήσεις της διοίκησης.

Οι πολλές αποχωρήσεις ήταν ο λόγος που, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Σάντος, Οντίλιο Σάντος Ροντρίγκες, δεν επέστρεψε στη Βραζιλία ο Ρομπίνιο αυτό το καλοκαίρι. Ο παράγοντας της Σάντος, ωστόσο, ομολόγησε πως τον Ιανουάριο η ομάδα του είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των «ροσονέρι».

«Είναι αλήθεια πως θέλαμε τον Ρομπίνιο, αλλά η Μίλαν δεν μπορούσε να πουλήσει και άλλον βασικό παίκτη. Έχουμε μιλήσει με τον παίκτη και ξέρουμε πως θέλει να επιστρέψει στη Βραζιλία.»

Άρα και ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Μίλαν. «Μιλάμε συχνά με το Ρομπίνιο. Ξέρω πως θέλει να έρθει στη Σάντος, είναι όμως επαγγελματίας και τιμάει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν. Αν οι ομάδες τα βρούνε, τότε ο παίκτης θα έρθει σίγουρα», απάντησε ο Ροντρίγκες.

Συνεπώς κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι πιθανό να γίνει κίνηση; «Είναι σχεδόν βέβαιο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα το ποσό που αξιώνει η Μίλαν, αλλά είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε τις πρώτες επαφές και θα ξεκινήσουμε τις διαπραγματεύσεις. Το μέλλον του Ρομπίνιο είναι στη Σάντος», επισήμανε ο Ροντρίγκες.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: