Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Και πάλι... συγχωρεμένος ο Μπαλοτέλι!!

O Ρομπέρτο Μαντσίνι φάνηκε να βάζει μυαλό, αλλά τελικά για ακόμη μια φορά έδωσε «συγχωροχάρτι» στον Μάριο Μπαλοτέλι για τα τελευταία καμώματά του. Ο Ιταλός τεχνικός της Σίτι φέρονταν πως είναι έξαλλος με τον «Super Mario» για τα ξενύχτια του, αλλά και για τη συνήθεια καπνίσματος που έχει αποκτήσει.

Ο Μαντσίνι τον πήρε μαζί του στη Μαδρίτη για τον πρόσφατο αγώνα με τη Ρεάλ, όμως τον άφησε στην εξέδρα. Αυτή η στάση εκλήφθηκε από όλα τα ΜΜΕ στην Αγγλία ως μια πιο σκληρή στάση που θα κρατήσει στη συνέχεια εις βάρος του Μπαλοτέλι, όμως ο ίδιος στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου διέψευσε πως έχει παράπονα από τον ποδοσφαιριστή του.

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία υπόσταση σε όλο αυτό. Απολύτως τίποτα δεν υπάρχει» απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν έχει στερέψει το ποτήρι της... υπομονής με τον Μάριο Μπαλοτέλι και πρόσθεσε:

«Ο Μάριο πήγε στις εξέδρες επειδή ξεκινήσαμε να παίζουμε με τον Κάρλος Τέβεζ στην επίθεση και δεν μπορούσαμε να έχουμε τρεις επιθετικούς στον πάγκο».

Μετά και από αυτές τις δηλώσεις έγινε φανερό ότι ο τεχνικός της Σίτι υπολογίζει ακόμη στον 22χρονο επιθετικό, στον οποίο δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: