Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Έξω κέρδισαν. Μέσα έχει ντέρμπι…!!

Έξω κέρδισαν. Μέσα έχει ντέρμπι…
Μετά τις σημαντικές τους νίκες στην πρεμιέρα του Champions League, Σάλκε και Μπάγερν μονομαχούν για την τέταρτη αγωνιστική της Bundesliga. Οι «βασιλικοί μπλε», μετά τη νίκη τους απέναντι στον Ολυμπιακό (1-2) θέλουν τη νίκη που πιθανώς-εφόσον στραβοπατήσει η Άιντραχτ στη Νυρεμβέργη-θα τους φέρει στην κορυφή, ενώ οι Βαυαροί θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στον απόηχο του 2-1 επί της Βαλένθια.

Ο Χουμπ Στέβενς δεν υπολογίζει στον Χίλντεμπραντ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζόουνς που έχει πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Χούντελααρ ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ Γκόμεζ, Κοντέντο και Αλάμπα παραμένουν εκτός πλάνων του Γιουπ Χάινκες, η ομάδα του οποίου μετρά τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της στη «Φέλτινς Αρένα» για το πρωτάθλημα.

Η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στο Αμβούργο απέναντι στην ομώνυμη ομάδα που μοιράζεται τον πάτο της βαθμολογίας με τη Χόφενχαϊμ χωρίς βαθμό. Μοναδικός απών από τους νταμπλούχους θα είναι ο Ογουομογέλα. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες, από τον τιμωρημένο Γίρατσεκ μέχρι τους τραυματίες Αόγκο, Σάρνερ, Κάτσαρ και Ρινκόν.

Ενδιαφέροντα ματς υπάρχουν και την Κυριακή, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες: Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη και Χόφενχαϊμ-Ανόβερο.

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής

Παρασκευή 21/9

Νυρεμβέργη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 21:30

Σάββατο 22/9 (16:30)

Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου
Βόλφσμπουργκ-Γκρόιτερ Φιρτ
Μάιντς-Άουγκσμπουργκ
Αμβούργο-Ντόρτμουντ
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Φράιμπουργκ

Κυριακή 23/9

Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη 18:30
Χόφενχαϊμ-Ανόβερο 18:30

Η επόμενη αγωνιστική

Τρίτη 25/9

Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ 21:00
Σάλκε-Μάιντς 21:00
Γκρόιτερ Φιρτ-Φορτούνα Ντίσελντορφ 21:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 21:00

Τετάρτη 25/9

Γκλάντμπαχ-Αμβούργο
Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ
Ανόβερο-Νυρεμβέργη
Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης
Άουγκσμπουργκ-Λεβερκούζεν




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: