Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Με την Ελλάδα στο miniEuro 2012!!

Με την Ελλάδα στο miniEuro 2012
Στη Μολδαβία θα χτυπάει από αύριο η… καρδιά του mini football, καθώς η πρωτεύουσα της χώρας, το Κισινάου θα φιλοξενήσει το miniEuro 2012 στο διάστημα 21-23/9.

Σε αυτό το πρώτο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργανώνεται συμμετέχουν 16 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, που θα αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο με αντιπάλους τη Βουλαγαρία, την Τουρκία και το Καζκστάν.

Στο τουρνουά συμμετέχει και η Κύπρος.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του mini football που πραγματοποιείται μία τέτοια διοργάνωση με την συμμετοχή χωρών από την Ευρώπη. Το τουρνουά θα διαρκέσει τρεις μέρες (21-23/9) και θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία του Κισινάου, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο. Ο τελικός θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.

Η εθνική μας ομάδα συμμετέχει και αυτή στη μεγάλη διοργάνωση και θα αγωνιστεί στον τέταρτο όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 21/9 στις 15:00 με αντίπαλο την Βουλγαρία, ενώ την ίδια μέρα στις 22:00 θα παίξει κόντρα στο Καζακστάν. Τελευταία αναμέτρηση για τους ομίλους στις 22/9 στις 16:00 με την Τουρκία.

Την αποστολή της Ελλάδας αποτελούν οι: Μπέρμπερης Α., Μπέρμπερης Η., Πάτσος, Ντρένοβα, Ρόκκος, Καράτης, Θανάσης, Σπυροπάλης, Ντόντης, Λάνης Γ, Λάνης Σ, Μέτσος.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α’ Όμιλος: Μολδαβία, Σλοβακία, Γερμανία, Σλοβενία

Β’ Όμιλος: Ρουμανία, Κύπρος, Ισραήλ, Κροατία

Γ’ Όμιλος: Τσεχία, Αγγλία, Μαυροβούνιο, Ιταλία

Δ’ Όμιλος: ΕΛΛΑΔΑ, Βουλγαρία, Τουρκία, Καζακστάν



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: