Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Αυστραλός» και ο Μπάλακ!!

«Αυστραλός» και ο Μπάλακ
Μετά τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, άλλος ένας αστέρας του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι έτοιμος να μεταναστεύσει για την Αυστραλία. Πρόκειται για τον Μίκαελ Μπάλακ, που είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σύδνεϋ Γουόντερερς, την συμπολίτισσα της νέας ομάδας του «Πιντουρίκιο».

Βρίσκονται στη δύση της σπουδαίας καριέρας τους και αναζητούν μία νέα εμπειρία, όχι μόνο ποδοσφαιρική, αλλά και ζωής. Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο Μίκαελ Μπάλακ θα μπορούσαν να βρουν ένα καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη, οι απαιτήσεις τους, όμως, δεν περιορίζονται στις αποδοχές τους, αφού αναζητούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Για το λόγο αυτό, όπως δήλωσε ο Άλεξ, προτίμησε να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sydney FC και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Τον ίδιο δρόμο προτίθεται να ακολουθήσει και ο Γερμανός άσος. Το συμβόλαιό του με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν έληξε και ο Μπάλακ είναι έτοιμος να συμφωνήσει με τη Σύδνεϋ Γουόντερερς και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας.

Η ομάδα στην οποία αναμένεται να συνεχίσει ο πρώην διεθνής Γερμανός, θεωρείται η βασική αντίπαλος της Sydney FC. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που η διοίκηση των Γουόντερερς αποφάσισε να προσεγγίσει τον Μπάλακ, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μεταγραφική επιτυχία της συμπολίτισσας FC.

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, οι Αυστραλοί θα απολαύσουν σπουδαίες μονομαχίες ανάμεσα τις δύο δόξες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που καλούνται να διαφημίσουν το ποδόσφαιρο της «Γηραιάς Ηπείρου» στην μακρινή Αυστραλία.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: