Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Σταφυλίδης: «Πάμε να κερδίσουμε την Ξάνθη»

Ο Κώστας Σταφυλίδης σχολιάζει τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής από την ομάδα του και εξηγεί τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο.
Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Κώστας Σταφυλίδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Σκόντα Ξάνθη, για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα τονίζοντας τα υπέρ και τα κατά που έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής, αλλά και για τον βαθμό της ετοιμότητάς του.
Για το ματς με τον Αστέρα: «Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, στο πρώτο τέταρτο είχαμε την κατοχή της μπάλας, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πιστέψει ούτε καν την ισοπαλία πιστεύω. Μετά σε μια φάση που ούτε καν . 'μύριζε' κίνδυνο κέρδισε ένα πέναλτι και προηγήθηκαν. Χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωσή μας, ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε δευτερόλεπτα αφού είχε ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, το πιστέψαμε, πιέσαμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε ξανά σκορ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν ξέρω τι να πω . Δεν μπορούμε να κάνουμε εύκολη νίκη. Πάντα ζοριζόμαστε αλλά αφού κερδίζουμε δε μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει, όχι μόνον εγώ αλλά όλη η ομάδα και οι προπονητές, πιστεύω ότι "τρώμε" γκολ χωρίς καν να μας έχουν κάνει ευκαιρίες. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε μέσα από τη δουλειά, αυτά που μας λέει ο προπονητής μας και θα τα καταφέρουμε».
Για το τι του αρέσει και τι τον προβληματίζει στο νέο ΠΑΟΚ: «Αυτό που με κάνει να προβληματίζομαι, όπως είπα και πριν, είναι πως δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ και από φάσεις που δεν κινδυνεύουμε. Εντάξει, το καλό είναι ότι παίζουν πολλά νέα παιδιά, η ομάδα έχει διάθεση. Δείχνει ας πούμε σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού ότι πιέζει, βγαίνει μπροστά όταν ορισμένες φορές κάνουμε καλή άμυνα αλλά θέλουμε δουλειά».
Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με την Ξάνθη: «Μετά από καιρό πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Εχουμε χαμόγελα μέσα στ' αποδυτήρια και πάμε στην Ξάνθη για να κερδίσουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδι».
Για το τι θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την Ξάνθη: «Να είμαστε σοβαροί. Αν είμαστε σοβαροί θα μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: