Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αβέβαιο το μέλλον του Κάραγκερ!!

Αβέβαιο το μέλλον του Κάραγκερ
Στην αποκάλυψη πως ο Τζέιμι Κάραγκερ σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, μετά τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι, προχώρησε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Παρόλα αυτά είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, το μέλλον του Άγγλου αμυντικού είναι «κόκκινο», διαβεβαίωσε ο 39χρονος τεχνικός.

Ο Κάραγκερ διανύει ήδη το 34ο έτος της ηλικίας του και φέτος βλέπει τη συμμετοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ να είναι περιορισμένη.

Ωστόσο, ο Ρότζερς θεωρεί πως δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια του: «Είναι σημαντικός για την ομάδα μας και βασικός μέχρι και πέρυσι. Με έχει εντυπωσιάσει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου» παραδέχτηκε ο Βορειοιρλανδός για να προσθέσει:

«Νομίζω ότι μπορεί να συνεχίσει να παίζει. Είναι από τους πιο τεχνίτες ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε. Όμως ακόμα κι αν δεν θέλει να συνεχίσει είναι βέβαιο πως θα υπάρχει μια θέση για εκείνον στον σύλλογο».

Μάλιστα ο Ρότζερς δήλωσε πως το να αφήνει το Κάραγκερ στον πάγκο είναι από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει να κάνει όντας στο τιμόνι της Λίβερπουλ.

Πάντως ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής θα έχει κατά πάσα πιθανότητα την ευκαιρία να ξεκινήσει στο παιχνίδι απέναντι στη Γιουνγκ Μπόιζ για το Γιουρόπα Λιγκ, δεδομένου ότι ο Ρότζερς θέλει να ξεκουράσει τους βασικούς του ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: