Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Tι είπε ο Σαράτσης για την UMBRO!!

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Στέφανος Σαράτσης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην περίπτωση της Umbro, αλλά και για τις συζητήσεις με ξενοδοχεία όπου θα διαμένει η αποστολή του "Δικεφάλου"
Tι είπε ο Σαράτσης για την UMBRO
Στην αρχική του τοποθέτηση στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» είπε: «Εγώ είμαι υπερήφανος για την δουλειά μου (σ.σ. είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας). Καλύτερα έτσι, παρά να με κατηγορούν ότι είμαι ανεπάγγελτος. Έχω οικογένεια, έχω μία τίμια δουλειά Σημειωτέον, μόλις έφαγε όλη η ομάδα και αναχώρησε για την Ξάνθη».
Πρόσθεσε ότι: «Μάθαμε να ασχολούμαστε περισσότερο με τα εξωαγωνιστικά θέματα και όχι με τον πραγματικό αγώνα μέσα στο γήπεδο. Βάζουμε το εγώ μας πάνω από την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να βγω στον αέρα, δεν είναι καλό παραμονές ενός αγώνα».
Για το θέμα της συμφωνίας με την UMBRO επεσήμανε: «Θα ήθελα να δείξουμε επιείκεια σε αυτό το ζήτημα γιατί ακόμη δεν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια και δεν θέλουμε να λειτουργήσουμε σε βάρος της ομάδας. Θεωρώ ότι όλοι πασχίζουμε για το καλό της ομάδας. Όπως ξέρετε οι συμφωνίες για τον ιματισμό κλείνονται περίπου τον Νοέμβριο για να υπάρχει χρόνος να ετοιμαστεί το υλικό. Μέχρι τον Φεβρουάριο εμείς δεν είχαμε κάνει τίποτα!
Αφού η ομάδα δεν είχε συμφωνία εγώ έψαχνα. Η adidas ζήτησε 250.000 ευρώ, η NIKE δεν δέχτηκε καν να μιλήσει μαζί μας. Έτσι, με τον κ. Κατσαρή προχωρήσαμε με την UMBRO. Ταξίδεψα στην Αθήνα με την κ. Λίλλη και την κ. Θεοδοσιάδου. Ποτέ δεν ήμουν μόνος μου, πάντα είχα κάποιον μαζί μου. Ήταν θετικοί οι της UMBRO. Μετά ξανακατέβηκα και μου είπαν ΟΚ, θα σας ντύσουμε χωρίς να μας δώσετε ούτε ένα ευρώ.
Αυτό που τους ζήτησα ήταν μία χαμηλή τιμή στην φανέλα γιατί υπάρχει οικονομική δυσκολία στον κόσμο. Τον Απρίλιο η ομάδα έκανε μία δεξίωση στους χορηγούς. Εκεί ήρθαν και οι άνθρωποι της UMBRO. Τότε είχε προσληφθεί, όμως, ο εμπορικός διευθυντής. Από εκείνη την στιγμή εγώ δεν είχα καμία επαφή. Μετά από έξι μήνες ακόμη δεν έχουμε υπογράψει την συμφωνία. Αν είναι δυνατόν».
Για το δημοσίευμα που θέλει μέλος της διοίκησης να προσπάθησε να κλείσει συμφωνία με ξενοδοχείο προς ίδιον όφελος σχολίασε: «Δεν έκλεισα καμία συμφωνία με κανένα ξενοδοχείο. Η ομάδα πέρσι χρεώθηκε 130.000 ευρώ για διαμονή. Εμένα υποχρέωση μου ήταν αν μπορώ να γλιτώσω ακόμη και 10 ευρώ μετά, φυσικά, από αποφάσεις του Δ.Σ.
Έκανα επαφές με ξενοδοχείο για να πέσει το κόστος. Καταφέραμε να ρίξουμε την τιμή στα 35.000 ευρώ. Δεν ξέρω ποιος είχε κάνει την προηγούμενη συμφωνία. Προς τιμήν του ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μόλις είδε την προσφορά από το άλλο ξενοδοχείο έριξε τα χρήματα στα ίδια επίπεδα».
Μεταξύ άλλων, ακόμη, ανέφερε: «Εκτός του προέδρου κανείς άλλος στην διοίκηση δεν πληρώνεται. Ο Τουρσουνίδης είναι σύμβουλος των Ακαδημιών και εργάζεται για το καλό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: