Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΜακΓκράθ: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο»

Ο Ντόνι Μακγκράθ παρέθεσε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου, το θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και τη δύσκολη πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε κοντά στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό: «Ήταν φοβεροί οι φίλαθλοί μας και ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να παίζεις με αυτό τον κόσμο δίπλα σου. Τους θέλουμε συνέχεια δίπλα μας και εγώ προσωπικά λατρεύω να παίζω συνέχεια με τον κόσμο στο γήπεδο και για αυτό θέλω να τους βλέπω σε κάθε παιχνίδι να είναι κοντά μας».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, θέλουμε να προχωρήσουμε και να φτάσουμε τουλάχιστον ως τα ημιτελικά, αλλά πρέπει να δούμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Και τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στα Τρίκαλα, που είναι μία καλή ομάδα, παίζει στην έδρα της, έχει παίκτες με εμπειρία στην Α1 κι αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές των ομάδων στην Α1 από την Α2. Για αυτό όσο καλά και να παίξαμε στο παιχνίδι με την Ελευσίνα, πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι και μακάρι να είμαστε το ίδιο καλοί».

Για την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα που φέρνει αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε με τους πρωταθλητές Ευρώπης, άρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά μπορεί και να μας βοηθήσει να δούμε που ακριβώς βρισκόμαστε. Ο Ολυμπιακός κράτησε την ίδια ομάδα, παίζει στην έδρα του, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβηθούμε. Είναι νωρίς ακόμη για αυτό το παιχνίδι».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: