Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Χαρούμενοι που παίξαμε στα ίσια την Τσέλσι»

«Χαρούμενοι που παίξαμε στα ίσια την Τσέλσι»
Πολύ χαρούμενος για την ισοπαλία που πήρε η Γιουβέντους στο Λονδίνο με αντίπαλο την Τσέλσι, ήταν ο Μάσιμο Καρέρα μετά το τέλος του αγώνα. Ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και ιδιαίτερα του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που λίγο έλειψε να «γυρίσει» το ματς.

Απουσίαζε από το Τσάμπιονς Λιγκ από το 2010 και κλήθηκε στην επιστροφή της να αντιμετωπίσει την κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι και μάλιστα εκτός έδρας. Η Γιουβέντους, όμως, αποδείχτηκε… πολύ σκληρή για να πεθάνει και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τον ένα βαθμό της ισοπαλίας, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ένα με τον Βιντάλ και ένα με τον Κουαλιαρέλα.

Η ισοπαλία αυτή άφησε ικανοποιημένο τον Μάσιμο Καρέρα, που αντικαθιστά τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «μπιανκονέρι». «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που παίξαμε στα ίσια και σταθήκαμε πολύ καλά στην έδρα της Τσέλσι, της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για μένα είναι πολύ σημαντικό πως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αν και χάναμε με δύο γκολ διαφορά. Αυτό σημαίνει πολλά για την ψυχολογία της ομάδας», σημείωσε ο Καρέρα.

Η άμυνα, με τα δύο γκολ που δέχτηκε, δεν προβλημάτισε τον Ιταλό; «Το ένα γκολ το δεχτήκαμε όταν παίζαμε με δέκα και μετά από κόντρα. Το άλλο το αποδεχόμαστε, αφού ήταν ένα φανταστικό γκολ, που αξίζει χειροκρότημα από όλους, ακόμα και από αυτούς που το δέχονται», απάντησε ο κόουτς.

Ο Κουαλιαρέλα έδωσε απαντήσεις με την εμφάνισή του; «Ξέρουμε ποιος είναι ο Φάμπιο, δεν περιμέναμε αυτό το ματς για να τον μάθουμε. Όλοι στην ομάδα είναι χρήσιμοι και όλοι θα προσφέρουν κάποια στιγμή τις υπηρεσίες τους. Ο Φάμπιο είχε σειρά χτες, κάποιος άλλος θα είναι αύριο. Με την εμφάνισή του ο Κουαλιαρέλα απέδειξε, απλά, πως η ομάδα έχει πλήρες ρόστερ.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: