Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

"Δεν μας τρομάζουν οι εκβιασμοί!"

Για εκβιασμούς κάνουν λόγο στον ΟΦΗ που τονίζουν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα επιβολής τιμωρίας του συλλόγου και αφαίρεση βαθμών.
"Δεν μας τρομάζουν οι εκβιασμοί!"
Όπως επισημαίνουν κύκλοι της ΠΑΕ “δεν υπάρχει κανένας τέτοιος κίνδυνος για τον απλούστατο λόγο ότι η δόση που είχε εκχωρηθεί στους παίκτες με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου, καθυστέρησε όχι με υπαιτιότητα του ΟΦΗ. Η Σούπερ Λιγκ καθυστέρησε να δώσει την δόση και για το λόγο αυτό δεν έχουν πάρει οι παίκτες ακόμα τα χρήματα της δόσης. Επίσης οι δόσεις που είναι να πάρουν οι παίκτες μεταφέρονται αυτόματα για τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο), όπως είχαν συμφωνήσει τον περασμένο Μάιο η ΠΑΕ με στους ποδοσφαιριστές. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ΠΑΕ δια της εκχωρήσεως η οποία έχει κοινοποιηθεί στην Σούπερ έχει αποξενωθεί των απαιτήσεων της από την σύμβαση μεταξύ συνεταιρισμού και NOVA. Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι ότι λόγω της αποξένωσης αυτής, τα χρήματα θα καταβληθούν απευθείας, και μάλιστα εις το ακέραιο στους παίκτες, όπως άλλωστε προβλέπετε στις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές”.
Παράλληλα κάνουν λόγο “για εκβιασμούς παικτών και κυρίως δικηγόρων που δεν πρόκειται να έχουν κανένα αποτέλεσμα καθώς πλέον στον ΟΦΗ δεν τρομάζουν να αντιμετωπίσουν όλες τις καταστάσεις, γνωρίζοντας οι ίδιοι πολύ καλά το τι πρέπει να κάνουν. Και θα το κάνουν”.
ΠΗΓΗ: athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: