Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβλήθηκε η κλήρωση, πάει για Δευτέρα!!

Όπως αναμένονταν η κλήρωση της Football League αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, μετά από σχετική πρόταση του προέδρου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Σπύρος Καλογιάννης.

Στην ψηφοφορία που έλαβε χώρα μειοψήφησαν ο Παναιτωλικός, η Νίκη Βόλου, η Καλλονή, ο Απόλλων Σμύρνης και η Παναχαϊκή, οι οποίες από την αρχή ήταν αρνητικές στη διαδικασία της αναδιάρθρωσης και ήθελαν να γίνει η κλήρωση σήμερα.

Με βάση αυτή την εξέλιξη η κλήρωση θα περιέχει 21 ομάδες, ειδικά μετά τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα σε Superleague και ΟΠΑΠ.

Κατά τη συνεδρίαση της Football League τέθηκε και πρόταση δημιουργίας δύο ομίλων στην κατηγορία, κάτι που δεν απορρίφθηκε οριστικώς και συγκεντρώνει κάποιες (έστω λίγες) πιθανότητες.

Ο Σπύρος Καλογιάννης κατά την έξοδό του από τον χώρο συνεδρίασης των παραγόντων της Β' Εθνικής είπε: «Υπήρχε μια πρόταση να γίνει η κλήρωση σήμερα με 18 ομάδες και μια την Δευτέρα με 18 ή 21 ομάδες. Υπάρχουν κι άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Θα τα συζητήσουμε ενωμένοι από Δευτέρα. Κατατέθηκε μια πρόταση για τις ομάδες που έπαιξαν πέρυσι πλέι οφ στη Γ? Εθνική, Οικονόμο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο, Πανηλειακό και Γλυφάδα. Αν ανεβούν αυτές οι ομάδες θα πάρουν τα λεφτά που προβλέπει ο ΟΠΑΠ για τη Γ? Εθνική. Το βλέπαμε πολύ δύσκολο να περπατήσει, γιατί χρειάζεται ομοφωνία για να περάσει αυτή η πρόταση. Αν μας απαντήσει η Super League τη Δευτέρα και κάνει αποδεκτό το αίτημά μας για άνοδο 4 ομάδων, θα προχωρήσουμε με κλήρωση με 21 ομάδες. Αν όχι, θα πάμε με 18 γιατί δεν μπορεί το πρωτάθλημα να πάει άλλο πίσω».

Στο τέλος σε ερώτηση για το αν θα δοθεί παράταση μεταγραφών σε Ηρακλή, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου απάντησε πως οι προαναφερθείσες ομάδες θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα περιθώριο άλλων 2-3 ημερών.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: