Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

«Κάποιοι καλλιεργούν την εσωστρέφεια»

Για ανθρώπους με "κόκκινο μανδύα" που χτυπούν τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο σε γραπτή του δήλωση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης.

H δήλωση:

"Με μεγάλη λύπη και ενώ όλη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπω ότι κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό.

Δυστυχώς, κάποιοι, ενδεδυμένοι και με κόκκινο μανδύα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από πανεπιστημιακούς που θα κάνουν τον προπονητή. Δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που ασκούν τη δριμύτατη κριτική τους, διαλέγοντας μάλιστα μια μέρα που ο κύριος αντίπαλος μας έχει υποστεί οδυνηρή ήττα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του.

Δεν θα ασχοληθούμε παραπάνω με αυτούς που καλλιεργούν την εσωστρέφεια ούτε με ΜΜΕ που νομίζουν ότι θα διοικήσουν τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός έχει διοίκηση με όραμα, με τεράστιες επενδύσεις σε χρονιές που δεν επενδύει κανείς και με μια στόχευση καθαρή: Τώρα που ο καιρός μας ευνοεί, αυτή τη χρονιά, κάνουμε την δική μας ανανέωση. Ανανέωση ηλικιακή αλλά και ταυτόχρονο μπόλιασμα της ομάδας με ελληνικό στοιχείο! Αυτός είναι ο λόγος που σαρώσαμε την ελληνική αγορά και πήραμε όλα τα μεγάλα ταλέντα!

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Θαύματα δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται υπομονή, στήριξη και πάνω από όλα, δουλειά. Και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος του δρόμου θα πανηγυρίσουμε και για το νταμπλ και για το 40ο πρωτάθλημα και το 4ο αστέρι στη φανέλα μας αλλά και για μια καλή ευρωπαϊκή παρουσία. Επίσης θα χαιρόμαστε διπλά γιατί θα έχουν μπεί τα θεμέλια μιας ομάδας δεκαετίας!

Σάββας Θεοδωρίδης
Αντιπρόεδρος Π.Α.Ε. Ολυμπιακός"

Δεν υπάρχουν σχόλια: