Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δερμιτζάκης: «Δεν γνωρίζω κάτι για Παπαδόπουλο»

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την ήττα από τον ΟΦΗ, για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, αλλά για το αν ο Πανθρακικός αδικείται από την θέση του στην βαθμολογία, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Διανύσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με τρεις αγώνες, δύο για το πρωτάθλημα με Άρη και ΟΦΗ και άλλον έναν με τη Νίκη Βόλου για το κύπελλο. Θα έλεγα πως στα 2 ματς πρωταθλήματος είχαμε μια καλή βαθμολογική συγκομιδή και όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία με 5 γκολ υπέρ και 1 κατά.

Η αναπλήρωση και το κομμάτι της αποκατάστασης είναι δύσκολα στοιχεία. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αδρανήσαμε μόνο σε μ ια φάση στο 90?, όταν και δεχθήκαμε το γκολ. Σκοράραμε με ένα πέναλτι και θεωρώ πως κακώς δε δόθηκε άλλο ένα πέναλτι, σε ένα χρονικό σημείο που θα τελείωνε το ματς, αφού θα έπρεπε να αποβληθεί και ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Γενικά δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Τη Δευτέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Δε θα πρέπει να μας ξεγελάσει η βαθμολογική της θέση. Έχει ένα νεανικό ρόστερ, με ενθουσιασμό, προέρχεται από ένα θετικό αποτέλεσμα και κατά τη γνώμη μου έχει έναν πολύ καλό προπονητή.Θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε στο μέγιστο βαθμό την έδρα μας. Και ο αντίπαλος θέλει τη νίκη, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς για να αναρριχηθούμε στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τραυματίες είναι ο Μακρυδημήτρης, ο Μελίσσης και ο Μιχαλόπουλος. Επίσης υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον Στάθη και τον Σκλιοπίδη και θα δούμε μέχρι τη Δευτέρα αν θα είναι στη διάθεσή μας».

Για πιθανή μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου είπε: «Δε γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον ομάδων για ποδοσφαιριστή μας. Το συμβόλαιο του είναι μονοετές. Θεωρώ ότι έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, ο ίδιος ο Δημήτρης έχει δηλώσει ότι δε θέλει να φύγει, πως θα μείνει στην ομάδα. Νομίζω πως και για τον ίδιο τον Δημήτρη είναι το καλύτερο να μείνει εδώ, έχει βρει ένα καλό περιβάλλον, στο οποίο μπορεί να δίνει το 100% της αξίας του».

Για την βαθμολογική θέση της ΑΕΚ σχολίασε: «Δεν πρέπει να μας ξεγελάει η θέση της ΑΕΚ. Έχει όμως η ΑΕΚ τον ίδιο στόχο με εμάς, άρα η νίκη δε θα μετρήσει μόνο για έξι βαθμούς».

Για την βαθμολογική συγκομιδή με την οποία θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος του πρώτου γύρου, στα επόμενα δηλαδή δύο παιχνίδια, τόνισε: «Όταν είχα έρθει, είχα πει πως με 15 συν βαθμούς θα ήμουν ευχαριστημένος.

Όπως βλέπω τώρα την ομάδα, νομίζω πως με 17 συν βαθμούς θα είμαστε πολύ καλά και θα μπορούμε να διαχειριστούμε σωστά το δεύτερο γύρο. Στο πρωτάθλημα υπάρχει ένας μεγάλο όμιλος ομάδων που προσπαθούν για τη σωτηρία και θεωρώ πως με προσπάθεια από όλους, δε θα έχουμε πρόβλημα να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν ο Πανθρακικός αδικείται από την βαθμολογία ο Δερμιτζάκης επισήμανε: «Θεωρώ πως είναι συγκυριακό. Θα με προβλημάτιζε αν η ομάδα έδειχνε μια εικόνα διαφορετική από αυτή που δείχνει τώρα. Ο Πανθραικός δείχνει πολύ καλή εικόνα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και θεωρώ πως θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τη βαθμολογική συγκομιδή».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: