Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σφαιρόπουλος: «Θα ανέβει η ψυχολογία μας»

Σφαιρόπουλος: «Θα ανέβει η ψυχολογία μας»
Νίκη που θα ανεβάσει την ψυχολογία τη ομάδας, ενόψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος, χαρακτήρισε αυτή του Πανιωνίου κόντρα στην Οστάνδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και εστίασε στην άμυνα που έπαιξαν οι Νεοσμυρνιώτες. Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα και στον κόσμο.

Αναλυτικά: «Είναι μια σημαντική νίκη, αφού είναι η πρώτη μας στην Ευρώπη. Θα τη χαρακτήριζα νίκη ψυχολογίας, αλλά, όπως είπα και στα παιδιά, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί παλέψαμε ως ομάδα και μείναμε ενωμένοι μέχρι το τέλος. Ξεκινήσαμε άσχημα στον αμυντικό τομέα, αλλά, στη συνέχεια, βελτιωθήκαμε, με αποτέλεσμα να πάρουμε το προβάδισμα. Η Οστάνδη, όμως, είναι έμπειρη ομάδα και κατάφερε να ‘γυρίσει’ τον αγώνα ξανά. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και αυτό είναι που κρατάω. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους είτε έπαιξαν πολύ, είτε λίγο. Χρειάζεται να αυξήσουμε τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθειά του. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση, όταν ξεσηκώνεται και βοηθάει την ομάδα, αφού σημαίνει ότι του αρέσει αυτό που βλέπει. Θα τα δώσουμε όλα για να τον κάνουμε υπερήφανο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: