Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τερζανίδης: «Ο Κατσουράνης είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Κατσουράνη καθώς όπως όλα δείχνουν θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον ερχόμενο Γενάρη.


Για τον Κατσουράνη:

«Αυτή τη στιγμή είναι ότι το καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί. Όλοι γνωρίζουμε τα προσόντα του Κατσουράνη. Έρχεται ακριβός στην πιο δύσκολη φάση ώστε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και τους νέους. Με την εμπειρία και την προσωπικότητα που έχει θα δώσει δύναμη στα νέα παιδιά. Έχει σταθερή απόδοση σε όλη την καριέρα του. Έδωσε πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για ποια θέση τον προορίζεται:

«Ο προπονητής το γνωρίζει αυτό. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη σκέφτεται ο Δώνης και που χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσει. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις και το έδειξε αυτό και στην εθνική. Είναι χρησιμότατος για τη φάση αυτή που βρίσκεται η ομάδα».

Για το πως βλέπει τον ΠΑΟΚ:

«Θα έλεγα ότι δεν έχει σταθερή απόδοση και δε μας έχει ικανοποιήσει. Είναι όμως δεύτερος στη βαθμολογία. Όλες οι ομάδες εκτός του Ολυμπιακού παραπαίουν.

Λείπει και ο Γκαρσία που θα βοηθούσε με την εμπειρία του. Ο Κάτσε μόνος του δεν μπορεί. Δεν μπορώ να δώσω ευθύνες στα μικρά παιδιά, να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Χρειάζεται ο Κατσουράνης και άλλοι έμπειροι παίκτες και απ? ότι ακούω θα έρθουν ώστε να αρχίζει να
φτιάχνεται η ομάδα από τον Ιανουάριο.

Πιστεύω ότι η ομάδα θα αρχίσει να φτιάχνεται από τον Ιανουάριο. Ο ΠΑΟΚ έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα και είναι διαφορετικά τα αποδυτήρια και η ψυχολογία των παικτών από μια ομάδα που έχει οικονομικά προβλήματα».

Για το που αλλού έχει πρόβλημα η ομάδα:

«Το πρόβλημα είναι στο κέντρο αλλά και στην αμυντικά. Οι δύο κεντρικοί δε δέθηκαν μεταξύ τους. Ήρθε ο Κάτσε από την Επανομή και έγινε βασικός αλλά δεν έχει την εμπειρία. Χρειάζεται βοήθεια και ο Αθανασιάδης».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: