Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Καλή... χρονιά για Ρόμπεν!!

Καλή... χρονιά για Ρόμπεν
Νέα αναβολή πήρε η επιστροφή του Άριεν Ρόμπεν στην αγωνιστική δράση. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θα τεθεί στις υπηρεσίες του τεχνικού της Μπάγερν Μονάχου, Γιούπ Χάινκες, από το νέο έτος.

Ένας μυϊκός τραυματισμός, τον οποίο αποκόμισε σε υποχρεώσεις του με την εθνική το Νοέμβριο, ταλαιπωρεί για αρκετό καιρό τον 28χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Χάινκες ήταν αισιόδοξος ότι ο Ρόμπεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ, την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο μία υποτροπή του παίκτη θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

«Ο τραυματισμός μου έδειχνε να έχει θεραπευτεί, ωστόσο, ένιωσα πάλι πόνο και αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι ακόμη έτοιμος να παίξω», τόνισε ο Ρόμπεν στην «Bild», για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θα ακολουθήσω κι άλλες θεραπείες, αλλά δεν το βλέπω να επιστρέφω μέσα στο 2012. Θα επιστρέψω από το νέο έτος. Δεν θέλω να χάσω άλλα παιχνίδια».

Ο αριστεροπόδαρος άσος, εξαιτίας του τραυματισμού του, έχει σημειώσει, συνολικά, μόνο 10 εμφανίσεις με τη φανέλα των Βαυαρών αυτή τη σεζόν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: