Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μαλιούφας: «Αν δεν πάρει τη δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ, θα είναι αποτυχία»

Στη εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μαλιούφας. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε πως αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αποτυχία. Για τον Κατσουράνη είπε ότι η εμπειρία του θα βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες του «δικεφάλου».

Για τον Κατσουράνης:

«Νομίζω πως τέτοιες κινήσεις θα δώσουν εμπειρία στα νέα παιδιά καθώς χρειάζονται δίπλα τους τέτοιους παίκτες. Απλά μην το παρατραβήξουμε και φέρνουμε μόνο τέτοιους. Τα νέα παιδιά έχουν περιθώρια βελτιώσεις. Είναι καλή κίνηση ο Κατσουράνης. Όπως και εμείς όταν ξεκινήσαμε είχαμε δίπλα μας έμπειρους παίκτες, έτσι και οι νεαροί τώρα χρειάζονται δίπλα τους έμπειρους παίκτες».

Για το γεγονός ότι είναι μεγάλος σε ηλικία:

«Σαν κίνηση είναι καλή καθώς η ομάδα θέλει 2-3 έμπειρους παίκτες. Μην ξεχνάτε ότι λείπει και ο Γκαρσία και χρειάζεται τέτοιους παίκτες που λειτουργούν σαν προπονητές μέσα στο γήπεδο. Ο Κατσουράνης θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το που προτιμάει τον Κατσουράνη να αγωνίζεται:

«Η θέση του είναι ανασταλτικός μέσος, υπάρχουν άλλοι παίκτες για την άμυνα. Μπορεί όμως να παίξει και στις δύο θέσεις και αυτό είναι σημαντικό. Γνωρίζει το ελληνικό Πρωτάθλημα. Για ενάμιση χρόνο πιστεύω ότι θα βοηθήσει».

Για του δύο βαθμούς που πήρε η ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια:

«Στη Βέροια έπαιξε το γήπεδο ρόλο, ο ΠΑΟΚ ήθελε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και δεν μπόρεσε. Η Βέροια αδικήθηκε στο τέλος αλλά και ο Βιβιάν στη φάση του πέναλτι κάνει αδικαιολόγητη κίνηση. Όπως και με τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν καλοί ούτε με τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν ο ΠΑΟΚ που περιμέναμε».

Για τη δεύτερη θέση:

«Άμα δεν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει τη δεύτερη θέση θα είναι αποτυχία, πρέπει να το επιτύχει. Χάσαμε αδικαιολόγητους βαθμούς σε πολλά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει στόχο να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι αποτυχία για μένα αν δε βγει. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουν».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: