Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

«Για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»
Ο Μάουρο Πόι μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και έθεσε τον στόχο του Λεβαδειακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. «Είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πάμε για τη νίκη», τόνισε ο Αργεντινός άσος ο οποίος επεσήμανε ότι «κλειδί» για την ομάδα του θα είναι να μην δεχθεί γκολ από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μάουρο Πόι στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στους Τσάρλι και Χρήστο Σούτο:

-για την πορεία του Λεβαδειακού:
«Είχαμε μια κακή αρχή και πλέον έχουμε πάρει τέσσερις νίκες. Όμως πρέπει να προσέχουμε γιατί δεν θέλουμε να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Ο Λεβαδειακός έχει καλή ομάδα, και καλούς παίκτες. Έχουμε επίσης και νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα πάρουν κι άλλα παιχνίδια και θα βελτιωθούν. Στην αρχή είχαμε προβλήματα γιατί αν και δημιουργούσαμε φάσεις δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Αυτό –τελικά- το πρόβλημα λύθηκε. Πλέον παίζουμε καλά και έρχονται και τα γκολ.

-για τους στόχους της ομάδας:
«Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον πρώτο γύρο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια. Ένα δύσκολο με τον ΠΑΟΚ και μετά παίζουμε με τον Πλατανιά.

-για την προηγούμενη ομάδα του την Ξάνθη:
«Με τα παιδιά στη Ξάνθη μιλάω. Έχουν προβλήματα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα περάσουν».

-ποια είναι η αγαπημένη του θέση:
«Μου αρέσει να παίζω στην επίθεση. Είναι μια θέση που την ξέρω καλά από τη θητεία μου στην Αργεντινή. Μπορώ να παίξω δεξιά και αριστερά και αυτό είναι σημαντικό για μια ομάδα. Στον Λεβαδειακό στα τελευταία παιχνίδια παίζω στα αριστερά και είναι κάτι που μου αρέσει. Το σημαντικό είναι να υπάρχει μια καλή ομάδα και καλοί συμπαίκτες για να σε στηρίζουν. Ο Λεβαδειακός είναι μια καλή ομάδα και εάν είμαστε όλοι καλά τότε μπορούμε να παίξουμε και καλή μπάλα».

-γιατί δεν έχει σκοράρει:
«Όταν παίζεις και αναζητάς το γκολ τότε αυτό δεν έρχεται. Πρέπει να μην το σκέφτεσαι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα που δεν έχω σκοράρει. Ας κερδίζει η ομάδα κι εγώ να μην σκοράρω. Ο Λεβαδειακός θέλω να πηγαίνει καλά».

-για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά –για εμένα- και το πιο ωραίο. Πάμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν και να παίξουμε όπως στα άλλα παιχνίδια».

-εάν έχει δεχθεί πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα:
«Είχα δεχθεί αλλά είχα και συμβόλαιο με την Ξάνθη, στην οποία ήμουν καλά. Επίσης έβλεπα και πως τα οικονομικά στις άλλες ομάδες δεν είναι καλά. Τώρα έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό και θέλω να τα πάω καλά».

-ο αγαπημένος προπονητής, εκτός του Παράσχου;
«Δεν ξέρω… Ο Παράσχος. Με όλους τα πήγαινα καλά. Δεν είχαν προβλήματα. Ο Παράσχος είναι καλός προπονητής και κύριος απέναντι σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: