Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«Εγώ αποφασίζω αν θα παίζει ο Σνάιντερ»

«Εγώ αποφασίζω αν θα παίζει ο Σνάιντερ»
Ακόμα μία φορά προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ ο Αντρέα Στραματσόνι, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής ευρωπαϊκού αγώνα. Ο νεαρός τεχνικός επανέλαβε πως είναι δική του ευθύνη η χρησιμοποίηση ή μη του παίκτη, ενώ ζήτησε από τους δημοσιογράφους να πάψουν να ψάχνουν την είδηση. Ο Στραματσόνι δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για τη Νέφτσι Μπακού, που είναι η αντίπαλος της Ίντερ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε έναν όμιλο όπου οι ομάδες που θα προκρίνονταν ήταν γνωστές από την κλήρωση, είναι λογικό η τελευταία αγωνιστική να μην παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον. Ούτε καν για τους πρωταγωνιστές, όπως φάνηκε από όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του αγώνα Ίντερ - Νέφτσι Μπακού για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο νεαρός τεχνικός δεν αναφέρθηκε καθόλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ασχολήθηκε με το ζήτημα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

«Ο Σνάιντερ δεν είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Νέφτσι, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Προπονείται κανονικά, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, αλλά εκτιμώ πως ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ισχύει, δηλαδή, ό,τι και για τους υπόλοιπους παίκτες, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Όταν το κρίνω εγώ, θα παίξει», ήταν το σχόλιο του Στραματσόνι για το γεγονός πως δεν συμπεριέλαβε τον Ολλανδό στην αποστολή του αποψινού αγώνα.

Άρα δεν συνδέεται το πρόβλημα που προέκυψε με το συμβόλαιό του, με τον αποκλεισμό του από την αποστολή. «Πάψτε να προσπαθείτε να βγάλετε είδηση εκεί που δεν υπάρχει. Είμαι προπονητής και αναλαμβάνω τις ευθύνες των επιλογών μου. Ο Σνάιντερ δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει, τελεία και παύλα», απάντησε σε έντονο ύφος ο Στραματσόνι.

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Θα ζητήσετε ενίσχυση από τον πρόεδρο; «Αυτό στο οποίο είμαστε συγκεντρωμένοι είναι οι επόμενοι τρεις αγώνες του πρωταθλήματος. Απαιτήσεις για μεταγραφές δεν έχω, αν και θεωρώ πως έχουμε ένα κενό. Στον αντικαταστάτη του Μιλίτο. Αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι από τον Μοράτι», ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ίντερ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: