Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Κόπα Σουνταμερικάνα: Επεισοδιακή ισοπαλία Τίγκρε με Σάο Πάολο!! (videos)

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Λουίς Φαμπιάνο στον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα και πρωταγωνίστησε αρνητικά στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία της Σάο Πάολο με την Τίγκρε.
Μόλις στο 13ο λεπτό, ο πρώην στράικερ της Σεβίλλης τα «έβαλε» με τον Αλεχάντρο Ντονάτι των Αργεντινών. Ο διαιτητής έκρινε απαραίτητο να αποβάλει αμφότερους. Γενικά ο Αντόνιο Αρίας προκάλεσε αντιδράσεις από τις δύο ομάδες με αρκετές αποφάσεις του, αλλά δεν επηρέασε την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Άλλωστε δημιουργήθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν περισσότερο, αλλά δεν απείλησαν έντονα τον τερματοφύλακα της Τίγκρε, Νταμιάν Αλμπίλ. Ήταν φανερό πως οι δύο σύλλογοι είχαν συμβιβαστεί με πιθανό 0-0, πριν αρχίσει ο αγώνας.
Πλέον όλα θα κριθούν την επόμενη εβδομάδα (13/12, 01:50) στον επαναληπτικό της Βραζιλίας. Πάντως οι παίκτες που αποβλήθηκαν στον πρώτο τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Τίγκρε: Αλμπίλ, Ντονάτι, Ετσεβερία, Ορμπάν, Παπαράτο, Φερέιρα, Γκαλμαρίνι, Λεόνε, Ντίαζ, Μαγκιόλο (77’ Φτάτσλα), Μπότα.
Σάο Πάολο: Ροτζέριο Σένι, Τολόι, Ροντόλφο, Μπρούνο Κόρτες, Μιράντα, Ουέλινγκτον, Λούκας Μούρα, Ζάντσον (60΄Σισέρο), Ντενίλσον, Οσβάλντο, Λουίς Φαμπιάνο.







πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: