Ο Κώστας Νικολακόπουλος εύχεται μέσω του blog του στο gazzetta καλή επιτυχία το βράδυ στον Παναθηναϊκό στο ματς με την Τότεναμ. Κι εξηγεί τους λόγους.
Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό το βράδυ με την Τότεναμ!
Θα είναι μεγάλη δουλειά μέσα σε ένα τριήμερο οι δύο μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουν κερδίσει τις δύο μεγάλες ομάδες του Λονδίνου, την Άρσεναλ και την Τότεναμ στο πλαίσιο των κυπέλλων Ευρώπης.
Άλλωστε, κι ο Ολυμπιακός χρειάζεται τους πόντους των υπόλοιπων ελληνικών συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διότι έτσι όπως πάει σε λίγο μόνο αυτός θα μαζεύει πόντους για την Ελλάδα κι αυτό θα σημάνει και κακό  για τον ίδιο, αφού αν δεν υπερβάλλει κάθε χρόνο εαυτόν, θα έρθει σύντομα η ώρα που κι ο πρωταθλητής Ελλάδας, που ξέρουμε σχεδόν κάθε χρόνο ποιος είναι, θα μπαίνει σε διαδικασία πλέϊ οφ του Αυγούστου και δε θα παίζει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και θα είναι και καλό ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής, να πάει κι ο Παναθηναϊκός με καλή ψυχολογία, να μαζευτεί πολύς κόσμος στο γήπεδο και να υπάρξει ωραία ατμόσφαιρα. Ατμόσφαιρα ντέρμπι, γιατί απ΄ ότι έχω δει φέτος ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα δεν έχει κόψει ποτέ πάνω από 13.000 εισιτήρια, κάτι νομίζω πρωτοφανές για την ιστορία του.
Πάνω απ΄ όλα, όμως, θα είναι πολύ ωραία η πλάκα να μπουν και οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς εκτός των άλλων μπορούν να κληρωθούν κι ως αντίπαλοι στη φάση των 16 της  διοργάνωσης!
Χωρίς Έλληνες διαιτητές, αυτούς της παράγκας, και με τον κάθε σύλλογο να έχει υποχρέωση να δίνει στο φιλοξενούμενο εισιτήρια ανάλογα με το 5% επί της χωρητικότητας του γηπέδου του.
Δεν θα είναι πολύ ωραία "φάση";

πηγή: gazzetta.gr