Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Παραλίγο να παίξει στην Μπαρτσελόνα ο Μίλερ!!

Παραλίγο να παίξει στην Μπαρτσελόνα ο Μίλερ!
Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Ο Λιονέλ Μέσι προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ που έκανε ο Γκερντ Μίλερ με την Μπάγερν Μονάχου και τα «πάντσερ», στη συγκομιδή τερμάτων μέσα σε έναν χρόνο, ωστόσο σύμφωνα με το «Catalunya Radio», ο παλαίμαχος Γερμανός επιθετικός παραλίγο να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» τη σεζόν 1973-74!

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου είχαν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Μίλερ, με το ποσό να φτάνει τις 30 εκατ. πεσέτες, ενώ οι δύο ομάδες θα έδιναν και δύο φιλικά στο Καμπ Νου.

Μάλιστα, υπάρχει το σχετικό έγγραφο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές για τη μεταγραφή του Μίλερ και αυτό χάρη στον τότε μάνατζερ των Καταλανών, Γουίς Βιλασέκα, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Υπογράψαμε το συμβόλαιο το μεσημέρι, περιμέναμε τις ιατρικές του εξετάσεις, κάναμε όλη την ομοσπονδιακή γραφειοκρατία, περιμέναμε την έγκριση της από τις γερμανικές Αρχές και το απόγευμα όλα χάλασαν».

Τελικά, η μεταγραφή του Γκερντ Μίλερ στην Μπαρτσελόνα, χάλασε λόγω της τότε γερμανικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα το Υπουργείο οικονομικών, το οποίο δεν την ενέκρινε.

Έτσι, η ομάδα της Καταλονίας αναγκάστηκε να επικεντρωθεί σε έναν άλλο στόχο, τον Γιόχαν Κρόιφ…



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: