Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Νέο αδιέξοδο στον Άρη

Η «ΚΜΑ» αδυνατεί να συγκροτήσει διοίκηση Πρωτοδικείου και όπως φαίνεται αναγκάζεται να οδηγηθεί στην λύση της πραγματοποίησης νέας Γενικής Συνέλευσης.
Μόνο ο Αντώνης Ζαμπέτας βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ για να «τρέξει» τις όποιες υποθέσεις έχει η ομάδα.

Η «ΚΜΑ» βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες μπροστά της όταν πάει να προσεγγίσει ανθρώπους για να στελεχωθεί η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Μετά και την άρνηση του Αλέκου Κατσιαούνη, εξετάζουν ακόμα και την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης, γεγονός το οποίο τρομάζει τους τρεις δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99.

Οι Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης πιστεύουν ορθώς πως οποιαδήποτε καθυστέρηση στην συγκέντρωση στοιχείων μπορεί να αποβεί καταστροφική για την προσπάθεια τους και δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο Γενικής Συνέλευσης αφού με αυτή θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο ο διορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου.

Εκτός των παραπάνω, τίθεται και θέμα λειτουργίας της ΠΑΕ αφού ο μόνος που βρίσκεται καθημερινά στα γραφεία είναι ο Αντώνης Ζαμπέτας, του οποίου το έργο είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα το βάρος της δουλειάς αυτής δεν μπορεί να αναλάβει μόνος.sday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: