Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Με το μυαλό στην Ίντερ!!

Με το μυαλό στην Ίντερ
Περισσότερο το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την Ίντερ σκέφτεται ο Βάλτερ Ματζάρι και πολύ λιγότερο αυτό της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ, όπως φάνηκε από όσα είπε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα. Ο Ιταλός κόουτς, ωστόσο, επισήμανε πως τα ευρωπαϊκά ματς του έχουν δώσει τη δυνατότητα να δοκιμάσει παίκτες που θα μπορέσουν να προσφέρουν στη συνέχεια της σεζόν, κάτι που προτίθεται να κάνει και απόψε.

Κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ μία αγωνιστική πριν το τέλος. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στη Νάπολι να αντιμετωπίζει με χαλαρότητα το αποψινό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, κάτι που φάνηκε από όσα δήλωσε ο Βάλτερ Ματζάρι την παραμονή του ματς.

«Στο μυαλό μας είναι ο αγώνας με την Ίντερ την ερχόμενη Κυριακή. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν μας απασχολεί πολύ λιγότερο. Το καλό με αυτό το ματς είναι πως θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω ξανά κάποιους παίκτες με μικρή συμμετοχή, ενώ θα παίξει από την αρχή ο Έντινσον Καβάνι. Είναι ένα ευρωπαϊκό ματς, αυτό δεν το ξεχνάμε και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά, χωρίς να υπερβάλλουμε», είπε με ειλικρίνεια ο προπονητής της Νάπολι.

Είπατε πως σας απασχολεί περισσότερο ο αγώνας της Κυριακής. Δεν είναι οξύμωρο να χρησιμοποιείται ο Καβάνι; «Αν δεν παίξει με την Αϊντχόφεν, θα παίξει χειρότερα με την Ίντερ. Ο Καβάνι είναι διαφορετικός από άλλους παίκτες, έχει ανάγκη να παίζει διαρκώς για να ανεβαίνει η απόδοσή του. Για αυτό θα τον χρησιμοποιήσω, γιατί σκέφτομαι το παιχνίδι με την Ίντερ», απάντησε γελώντας ο Ματζάρι.

Σκέφτεστε περισσότερο το Καμπιονάτο. Πόσο ψηλά πιστεύετε πως μπορείτε να φτάσετε; «Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας. Να πάμε καλύτερα από τις δυνατότητες ή τις φιλοδοξίες μας. Ήδη αυτό που έχουμε πετύχει ως τώρα μας δείχνει πως η ομάδα δεν έχει όρια. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε», απάντησε αινιγματικά ο προπονητής της Νάπολι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: