Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«Νίκη για να αποφύγουμε τα… κομπιουτεράκια»

«Νίκη για να αποφύγουμε τα… κομπιουτεράκια»
Την εκτός έδρας νίκη με τη Μάριμπορ ζήτησε από τους παίκτες του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ώστε η Λάτσιο να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βόσνιος τεχνικός αποκάλυψε πως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές, τόσο σε παίκτες όσο και σε σύστημα, ενώ τόνισε πως χρειάζεται απόλυτη αυτοσυγκέντρωση ώστε η ομάδα του να συνεχίσει το αήττητο σερί της στην Ευρώπη.

Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά αυτό δεν της αρκεί. Η Λάτσιο ζητάει την πρώτη θέση του ομίλου και για να είναι βέβαιη πως θα την κατακτήσει, απαιτείται να νικήσει τη Μάριμπορ στο εκτός έδρας παιχνίδι που ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Για αυτό το λόγο ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ζήτησε την απόλυτη συγκέντρωση από όλους όσοι θα αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι.

«Θέλουμε να περάσουμε ως πρώτοι, άρα πρέπει να νικήσουμε, ώστε να αποφύγουμε υπολογισμούς και… κομπιουτεράκια. Μια δική μας νίκη θα σημαίνει, ακόμα, πως η ομάδα συνεχίζει το αήττητο σερί της στην Ευρώπη, κάτι που κάνει καλό τόσο στην ψυχολογία, όσο και στην αυτοεκτίμηση. Για αυτό ζητάω απόλυτη αυτοσυγκέντρωση από όλους», ήταν το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του ο Πέτκοβιτς.

Θα κάνετε αλλαγές, όπως οι περισσότεροι προπονητές συνηθίζουν; «Θα κάνω αρκετές αλλαγές, αφού είναι ευκαιρία να δοκιμάσω κάποιους παίκτες, αλλά και κάποια συστήματα. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω περισσότερους επιθετικούς από ό,τι συνήθως. Όλα αυτά θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον», απάντησε ο Βόσνιος.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: