Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«Να φτάσουμε ως το τέλος»

«Να φτάσουμε ως το τέλος»
Τις φιλοδοξίες του αποκάλυψε ο Σέναντ Λούλιτς μιλώντας πριν το παιχνίδι της ομάδας του με τη Μάριμπορ, που ολοκληρώνει τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ποδοσφαιριστής της Λάτσιο δεν έκρυψε πως θέλει να προχωρήσει μέχρι το τέλος στην Ευρώπη, αλλά και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο Καμπιονάτο. Αυτό, ωστόσο, που αποτελεί άμεσο στόχο του, είναι η καθιέρωσή του στην ενδεκάδα του Πέτκοβιτς.

Εδώ και ένα μήνα δεν είχε χρησιμοποιηθεί καθόλου από τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο Σέναντ Λούλιτς, αν και θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Λάτσιο, χρειάστηκε να περιμένει το παιχνίδι κόντρα στη Μάριμπορ, για την τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ, για να αγωνιστεί ως βασικός. Κάτι που του ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής του.

Στο άκουσμα της είδησης αυτής, ο Βόσνιος ενθουσιάστηκε, κάτι που φάνηκε και από όσα είπε πριν το ματς. «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες, πρέπει να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, συνεπώς πρέπει να νικήσουμε τη Μάριμπορ. Είναι απλά τα πράγματα», τόνισε ο Βόσνιος.

Στην Ευρώπη θέλετε να φτάσετε μέχρι το τέλος. Στην Ιταλία ποιοι είναι οι στόχοι σας; «Να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Αν μπορέσουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή λίγο πριν το τέλος, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλιώς θα κυνηγήσουμε τη θέση που βγάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ», απάντησε με εμπιστοσύνη στην ομάδα του ο Λούλιτς.

Προσωπικές φιλοδοξίες έχεις; «Θέλω να αγωνίζομαι περισσότερο. Θέλω να καθιερωθώ. Αλλά αυτό έρχεται μέσα από τη δουλειά και από τις καλές εμφανίσεις. Ελπίζω να καταφέρω να πείσω τον προπονητή μου με την απόδοσή μου, αρχίζοντας από το ματς με τη Μάριμπορ», τόνισε ο Σέναντ Λούλιτς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: