Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πώς τα φέρνει η ζωή…!!

Πώς τα φέρνει η ζωή…
Σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά ήταν αδιάφορο και δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι, πέρασε σαν αλλαγή στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα και σε μια προσπάθεια να περάσει τον Αρτούρ χτύπησε σκορπώντας τον… τρόμο στις εξέδρες του Καμπ Νου. Χωρίς τέρματα η αναμέτρηση στην Ισπανία, αποτέλεσμα που εκμεταλλεύτηκε η Σέλτικ, η οποία επικρατώντας 2-1 της Σπάρτακ με πέναλτι που κέρδισε ο Σαμαράς, πέρασε την επόμενη φάση.

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα 0-0

Η Μπενφίκα τα έπαιξε όλα για όλα προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, κατά προτίμηση νίκη, προκειμένου να συνεχίσει στη διοργάνωση. Το γκολ δεν ερχόταν, ενώ ο Μέσι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να… «σπάσει» το περιβόητο ρεκόρ του Γκέρντ Μίλερ.

Η τύχη όμως, έπαιξε περίεργο πράγμα στον Αργεντινό άσο, ο οποίοε στο 85’ (όσα τα γκολ χρειάζεται για να φτάσει το ρεκόρ) προσπάθησε να προσπεράσει τον Αρτούρ αλλά χτύπησε μαζί του και έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο. Το 0-0 έφερε αποκλεισμό για τους Πορτογάλους, παρά το ότι είχαν δύο δοκάρια.

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Πουγιόλ, Μοντόγια, Αντριάνο (61’ Πικέ), Πλάνας, Τιάγκο, Σονγκ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ραφίνια (58’ Μέσι), Βίγια, Τέγιο (79’ Ντελοφέου).

Μπενφίκα: Αρτούρ, Λουιζάο, Μάξι Περέιρα, Γκαράι, Νολίτο (63’ Όσκαρ), Μάτιτς, Γκόμεζ, Λίμα (74’ Λίμα), Τζον, Ροντρίγκο (74’ Αλμέιδα), Μελγκαρέχο.

Σέλτικ-Σπάρτακ Μόσχας 2-1
(21’ Χούπερ, 83’ Κόμονς πεν. – 39’ Άρι)

Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Σαμαράς λύτρωσε την ομάδα του. Ο Χούπερ έβαλε νωρίς στη θέση του οδηγού τους «πράσινους», όμως ο Άρι στο 39’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σαμαρά να το παίρνει και τον Κόμονς να το μετατρέπει σε γκολ, το οποίο και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Έλληνα επιθετικού.

Σέλτικ: Φόρστερ, Ιτζαγκουίρε, Άμπροουζ, Γουίλσον, Μουλγκρού, Λούστιγκ (71’ Μάθιους), Μπράουν (84’ Λέντλεϊ), Κόμονς, Καγιάλ (73’ Λασάντ), Σαμαράς, Χούπερ.

Σπάρτακ Μόσχας: Πεζιάκοφ, Ινσαρουάλδε, Κ. Κομπάροφ, Σούτσι, Καριόκα, Χουράδο, Κάλστρομ, Ντ. Κομπάροφ, Άρι (61’ Μακ Γκίντι), Τζιούμπα, Εμενίκε.


Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 13 (11-5)
Σέλτικ 10 (9-8)
Μπενφίκα 8 (5-5)
Σπαρτάκ Μόσχας 3 (13-8)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: