Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

«Είναι δική μου αυτή η πρόκριση»

«Είναι δική μου αυτή η πρόκριση»
Προσωπική του… υπόθεση θεωρεί πως είναι η πρόκριση της Νάπολι στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Αντρέα Ντοσένα. Ο Ιταλός έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του στην Ευρώπη, αλλά ελάχιστα στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε την παραμονή του αγώνα των «παρτενοπέι» με την Αϊντχόφεν για την τελευταία αγωνιστική, η επιτυχία της Νάπολι οφείλεται στις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας.

Αν και ο 6ος όμιλος του Γιουρόπα Λιγκ παρουσιαζόταν ιδιαίτερα αμφίρροπος, η Ντνιέπρ και η Νάπολι κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση, μία αγωνιστική πριν το τέλος, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Αϊντχόφεν και την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Ένας από τους πρωταγωνιστές των Ιταλών, ο Αντρέα Ντοσένα, μίλησε πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στους Ολλανδούς και τόνισε πως αισθάνεται δική του την επιτυχία της ομάδας.

«Μέχρι τώρα έχω παίξει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και λίγο στο πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο νιώθω δική μου αυτή την πρόκριση. Με την Αϊντχόφεν θέλουμε να πάρουμε εκδίκηση για τη βαριά ήττα του πρώτου γύρου, οπότε περιμένω να παίξουμε δυνατά. Θα διαψεύσουμε όσους πιστεύουν πως είμαστε αδιάφοροι από τη στιγμή που έχουμε ήδη προκριθεί», τόνισε ο Ντοσένα.

Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα είναι εξαιρετική. Που μπορεί να φτάσει η Νάπολι φέτος; «Είμαστε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και βρισκόμαστε δεύτεροι στο Καμπιονάτο, κοντά στην κορυφή. Δείγμα των μεγάλων δυνατοτήτων της ομάδας. Πρέπει, ωστόσο, να περιμένουμε μέχρι τον Απρίλιο για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Εκεί θα δούμε πόσο κοντά στην κορυφή θα είμαστε στο πρωτάθλημα, ενώ για την Ευρώπη πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση. Δυνατότητες, πάντως, έχουμε πολλές. Όπως και… δίψα για επιτυχίες», σημείωσε ο Αντρέα Ντοσένα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: