Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Οικονομίδης: «Λαχείο ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης, ο οποίος μίλησε για την προοπτική ενός νέου γηπέδου, αλλά και την έλευση Σαββίδη.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ότι όλα κυλούν ομαλά όσον αφορά τις πληρωμές των παικτών του «δικεφάλου»: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος παρακολουθώντας τα γεγονότα τελευταία στον ΠΑΟΚ. Έτσι θα πρέπει να είναι για να λειτουργεί μία επιχείρηση σωστά. Σε κάθε περίπτωση κάποια μικρή καθυστέρηση στις πληρωμές κτλ, δικαιολογείται, αλλά στις περισσότερες ΠΑΕ το κάνουν σχεδόν σε μόνιμη βάση, μην ξεχνάμε ότι ζούμε και σε μία δύσκολη εποχή οικονομικά, αλλά χαίρομαι που στον ΠΑΟΚ αυτό δεν συμβαίνει. Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη είναι «λαχείο» για τον δικέφαλο».

Για τις χθεσινές δηλώσεις του Δημήτρη Σαλιγγίδη για νέο γήπεδο: «Θα συμφωνούσα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά σε κάποια άλλη στιγμή. Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που θέλησαν να το υλοποιήσουν στο παρελθόν. Αλλά αυτή τη στιγμή, αν θα γινόταν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη πολλές παράμετροι. Τα χρήματα φυσικά που θα καταβληθούν, το σημείο, ακόμη και το αν ο κόσμος θα αποδεχθεί μία τέτοια αλλαγή. Ο ΠΑΟΚτσής είναι συνδεμένος κατά κάποιο τρόπο με την Τούμπα. Κι όταν εμείς είχαμε αναλάβει τις τύχες της ομάδας θελήσαμε να δούμε την προοπτική δημιουργίας ενός νέου γηπέδου, αλλά διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ δύσκολο ένα τέτοιο εγχείρημα, για πολλούς λόγους»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: