Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Μήτογλου: «Θα βοηθήσει ο Κατσουράνης»

Για την πιθανή έλευση του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη σέντρα», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικεφάλου», Δημήτρης Μήτογλου, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται την ποιότητα και την εμπερία του διεθνούς αμυντικού.

Για την προοπτική απόκτησης του Κατσουράνη από τους "ασπρόμαυρους" υπογράμμισε: «Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει αρκετά προβλήματα κυρίως στην άμυνα και θα πρέπει να ενισχυθεί με 1-2 παίκτες. Ο Κατσουράνης είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ, καθώς θα μπορεί να εσωματωθεί στην ομάδα και μαζί με τους Πάμπλο Γκαρσία, Λίνο κτλ. Μπορεί να αποτελέσει καλό παράδειγμα για τα νέα παιδιά του δικεφάλου. Είναι μία καλή λύση, καθώς είναι πολύ έμπειρος παίκτης και θα βοηθήσει . Ο ΠΑΟΚ έχει την ανάγκη της ποιότητας και την εμπειρίας αυτού του παίκτη»

Ο ίδιος ωστόσο τόνισε πως η ομάδα έχει αλλάξει φιλοσοφία και θα πρέπει να τη διατηρήσει: «Θα πρέπει όμως η ομάδα να προσέξει η διοίκηση να μην γίνει ξανά η ομάδα όπως τα περασμένα χρόνια, όταν ο μέσος όρος ηλικίας ήταν άνω των 30 ετών. Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια ανανέωσης και αξιοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών από το καλοκαίρι που θα πρέπει να συνεχίσει».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: