Θα μπει τελικά ο Πρίγκιπας στον ΠΑΟ; Θα δει το ματς με την Τότεναμ; Θα σαρώσει το μεταγραφικό παζάρι; Θα επιστρέψει ο Κατσουράνης; Ο Βλάσης Τσάκας δίνει απαντήσεις στον sportdog! Σοβαρός, μετρημένος και πιο προσεκτικός από ποτέ στα λόγια του ήταν ο Βλάσης Τσάκας, στις δηλώσεις του στον σκύλο. Αφορμή κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να δίνει το παρών απόψε το βράδυ στο γήπεδο, μαζί με τον Πρίγκιπα, για να δούνε από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ.
Ο Βλάσης Τσάκας, βέβαια, δεν επιβεβαίωσε τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, αλλά αναφέρθηκε στην -περιβόητη- πρόταση που θα καταθέσει η πλευρά του Πρίγκιπα, στο πλάνο που υπάρχει ενόψει Γενάρη, αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο "τριφύλλι" ο Κώστας Κατσουράνης.
"Στην Αγγλία, αλλά όχι στο γήπεδο"
Θα είστε το βράδυ, μαζί με τον Πρίγκιπα, στο γήπεδο;
"Όχι. Ο Πρίγκιπας βρίσκεται μεν στην Αγγλία, αλλά δεν θα πάει στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι".
Προχωράει το θέμα για την είσοδό σας στην ΠΑΕ;
"Θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση. Εκεί ρίχνουμε το βάρος μας τώρα και όχι να δούμε το σημερινό ματς. Εντός των ημερών θα καταθέσουμε την πρόταση και θέλουμε να πάνε όλα καλά".
"Ξέρουμε τι θέλουμε, δεν ξέρουν τι τους γίνεται"
Υπάρχει πλάνο ενίσχυσης ενόψει Γενάρη, αν πάνε όλα καλά με την πρόταση που λέτε;
"Εμάς το πλάνο μας είναι έτοιμο από το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε και πώς να το πετύχουμε. Όταν όλοι πιπίλιζαν την καραμέλα του Αλαφούζου και της σωτηρίας που έφερνε, εμείς είχαμε το σχέδιό μας για τον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε, εκείνοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται".
"Πρόταση επιστροφής στον Κατσουράνη"
Το όνομα του Κατσουράνη, που πρωταγωνιστεί αυτές τις ημέρες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, είχε συνδεθεί μέσω του Τύπου με την προοπτική εισόδου του Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό. Ισχύει κάτι τέτοιο;
"Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα με την είσοδο του Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό, τότε το θέμα του Κατσουράνη φυσικά και μας ενδιαφέρει. Αν αναλάβουμε εμείς και είναι ελεύθερος ο παίκτης, θα του κάνουμε πρόταση για να επιστρέψει στην ομάδα".
Την Κυριακή υπάρχει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για αυτό;
"Αυτό το διάστημα έχουμε ρίξει όλο το βάρος στην πρόταση που θα καταθέσουμε. Περιμένουμε μία θετική απάντηση για να τελειώνουμε και τίποτα άλλο. Για το καλό του Παναθηναϊκού δηλαδή, όχι για το καλό του Πρίγκιπα. Ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος αν πάνε όλα καλά... ".


πηγή: sportdog.gr