Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Βαγιάκος: «Υπάρχουν πιθανότητες να μειωθεί η ποινή»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Άρη στην υπόθεση της ποινής που επιβλήθηκε στον Άρη, Δημήτρης Βαγιάκος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την τιμωρία που ασκήθηκε στους «κίτρινους» από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας.

Για την τιμωρία:

«Θα έλεγα ότι είναι βαριά η τιμωρία ιδικά στο θέμα της μίας αγωνιστική.
Φαίνεται ότι ο Άρης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστή ως τρεις υπότροπος. Επειδή είναι η τρίτη φορά που τιμωρείτε για γεγονότα που έχουν λάβει χώρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτηρίων, έτσι αναφέρει η απόφαση.

Υπάρχει ένα νομικό θέμα κατά πόσο μπορεί να του επιβληθεί αυτή η ποινή και αυτός είναι ο βασικός λόγος της έφεσης που έγινε σήμερα. Στην κλήση που έλαβε η ΠΑΕ Άρης δεν αναφέρει ότι είναι υπότροπος και είναι ένα νομικό θέμα το οποίο έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη κατά το παρελθόν. Υπάρχουν κάποια θέματα που μπορούν να οδηγήσουν τουλάχιστον στην απαλλαγή, όχι του προστίμου αλλά την αγωνιστικής».

Για το αν είναι εφέσιμη η ποινή της μίας αγωνιστικής:

«Πέραν της μίας αγωνιστικής υπάρχει και πρόστιμο, αν υπήρχε μόνο η μια αγωνιστική θα υπήρξε πρόβλημα καθώς δεν θα μπορούσε να ασκηθεί έφεση».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αποδώσει η έφεση:

«Υπάρχουν πιθανότητες. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Τετάρτη».

Για την περίπτωση του Κολτσίδα:

«Έχουμε κάνει έφεση και για το θέμα του κ. Κολτσίδα και ζητάμε τη μείωση. Προβλέπεται και μικρότερο πρόστιμο σε αυτήν την περίπτωση αλλά είναι καθαρά στην κρίση της Επιτροπής».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: