Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τους πρόλαβε τα… μαντάτα ο Σνάιντερ!!

Τους πρόλαβε τα… μαντάτα ο Σνάιντερ
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ανακοίνωσε τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Ίντερ για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Νέφτσι Μπακού για το Γιουρόπα Λιγκ, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Με τον τρόπο αυτό ο Ολλανδός ενημέρωσε τους φίλους του, προλαβαίνοντας την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας του, που ήταν προγραμματισμένη για την ημέρα του αγώνα.

Είναι το πρόσωπο των ημερών στην Ιταλία, όχι όμως για αγωνιστικούς λόγους. Η άρνηση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης της Ίντερ να επεκτείνει κατά ένα χρόνο το συμβόλαιό του, εισπράττοντας σε 4 χρόνια το ποσό που θα εισέπραττε συνολικά σε 3, έχει «πυροδοτήσει» τις φήμες περί κακών σχέσεων του παίκτη με τον πρόεδρο, αλλά και με τον προπονητή του. Πολλοί περίμεναν τις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ για να εκτιμήσουν αν οι φήμες αυτές είναι βάσιμες ή όχι.

Αν και η διοίκηση των «νερατζούρι» έκανε γνωστό πως η αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη Νέφτσι θα ανακοινωνόταν την ημέρα του αγώνα, ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ πρόλαβε και ενημέρωσε τους φίλους του πως δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή, μία ημέρα πριν. Ο τρόπος, δε, με τον οποίον το έκανε, δίνει κάποιες απαντήσεις για τις σχέσεις του με το περιβάλλον της ομάδας.

Ο Ολλανδός ανήρτησε μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. «Για όσους με ρώτησαν αν βρίσκομαι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, δεν έχω κληθεί», γράφει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως στα μέσα Νοεμβρίου είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως η διοίκηση της Ίντερ είχε απαγορεύσει στον Ολλανδό τη χρήση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης. Μια είδηση που διαψεύστηκε από παράγοντες της ομάδας, όχι όμως και από τον ποδοσφαιριστή, που με την κίνησή του αυτή, δείχνει να δίνει περισσότερες από μία απαντήσεις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: