Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Η Ρόμα αμυνόταν με 9»

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Φιορεντίνα από το Κύπελλο Ιταλίας εμφανίστηκε στα μικρόφωνα της «Rai» ο Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος τα… είχε με την τύχη του.

«Η Ρόμα αμυνόταν με 9»
Ζητούσε την πρόκριση για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα, όμως, θα πρέπει να οδηγήσει τη Φιορεντίνα στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του πρωταθλήματος, αφού η ήττα από τη Ρόμα με 1-0 στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, του έκλεισε την… πόρτα στο θεσμό. Κάτι που στενοχώρησε τον νεαρό προπονητή, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στα μικρόφωνα της «Rai».

«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμυνόταν με 9 παίκτες. Από το πρώτο λεπτό πιέσαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Όσο και να προσπαθήσαμε, στο τέλος η μπάλα δεν έμπαινε. Λίγο η δική μας αστοχία, λίγο η ατυχία, μείναμε στο… μηδέν», είπε με παράπονο ο Μοντέλα.

Αν και μοιάζει με δικαιολογία, η ατυχία πράγματι έπαιξε το ρόλο της στο παιχνίδι με τη Ρόμα. «Δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά σήμερα είχαμε τρία δοκάρια. Αν αυτό δεν είναι ατυχία, απορώ ποιο μπορεί να είναι», σχολίασε ο νεαρός τεχνικός.

Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ιταλίας, η Φιορεντίνα στρέφει, αναγκαστικά, την προσοχή της στο Καμπιονάτο. «Αν και τα τελευταία αποτελέσματα είναι αρνητικά, η ομάδα δείχνει πως είναι… ζωντανή. Η απόδοσή της με ικανοποιεί, κάτι που με κάνει να αισιοδοξώ πως σύντομα θα επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Ο επόμενος αγώνας με τη Νάπολι είναι δύσκολος, αλλά αν η τύχη μας… χαμογελάσει, όλα μπορούν να γίνουν», είπε χαρακτηριστικά ο Βιντσέντζο Μοντέλα.


πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: