Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Παράθυρο» επιστροφής για Κατσικοκέρη!

Συνάντηση με τον Έβαλντ Λίνεν είχε σήμερα ο Νίκος Κατσικοκέρης και δεν αποκλείεται σύντομα ο Έλληνας επιθετικός να επιστρέψει στη… δράση με την φανέλα της ΑΕΚ.

«Παράθυρο» επιστροφής για Κατσικοκέρη
Μετά τον Κοντοέ και την αλλαγή δεδομένων που υπήρξε στην περίπτωσή του, δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο στην ΑΕΚ και με τον Νίκο Κατσικοκέρη, όπως φάνηκε από το ραντεβού που είχε με τον Λίνεν.

Ο Έλληνας επιθετικός εδώ και αρκετό καιρό δεν υπολογίζεται στην Ένωση η οποία όμως αρνήθηκε και τις προτάσεις από ΟΦΗ και Κέρκυρα για τον δανεισμό του.

Σήμερα ο Λίνεν κάλεσε τον Κατσικοκέρη στο γραφείο του στα Σπάτα και είχαν μία συζήτηση η οποία αφήνει ένα ανοιχτό «παράθυρο» για την επιστροφή του παίκτη στην δράση.

Ο Γερμανός τεχνικός επί της ουσίας μετέφερε στον Κατσικοκέρη την σκέψη του να τον χρησιμοποιήσει ξανά κάποια στιγμή και τον ρώτησε αν είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, παίρνοντας θετική απάντηση.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο Κατσικοκέρης αυτομάτως πρέπει να λογίζεται ως… βασικός στην ΑΕΚ, όμως είναι προφανές ότι υπάρχει αλλαγή σκηνικού και στην συγκεκριμένη περίπτωση.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: