Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Έτοιμος σε ένα μήνα»

Την εμπιστοσύνη που τρέφει στους συμπαίκτες του αποκάλυψε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, μιλώντας σε μαθητές σχολείου του Τορίνο. Ο διεθνής αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας.

«Έτοιμος σε ένα μήνα»
Είναι τραυματίας και αναμένεται να επανέλθει στην ενεργό δράση σε ένα μήνα, περίπου. Από τη μέρα που τραυματίστηκε, η Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη, με αποτέλεσμα να νιώθει την… ανάσα της Λάτσιο καυτή στην πλάτη της. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, όμως, δεν πιστεύει πως η απουσία του έχει επηρεάσει τόσο πολύ την ομάδα του. Αυτό φάνηκε από όσα είπε σε μαθητές σχολείου του Τορίνο, το οποίο επισκέφτηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης για τη σωστή διατροφή και την άσκηση, που προωθεί η Ιταλική Ογκολογική Εταιρία.

«Η ομάδα έχει χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν γίνεται να νικά πάντα. Το γεγονός πως είχαμε αυτές τις απώλειες στα παιχνίδια που απουσιάζω, είναι τυχαίο. Εξάλλου η δύναμη της ομάδας μας δεν είναι οι ατομικές αρετές των παικτών, αλλά το σύνολο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι βέβαιος πως θα βρουν ξανά το δρόμο των επιτυχιών», τόνισε ο Κιελίνι.

Σε λίγες μέρες η «Γιούβε» αντιμετωπίζει τη Λάτσιο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο Κιελίνι ζητά την πρόκριση από τους συμπαίκτες του. «Θέλω να προκριθούμε, αν και η αντίπαλός μας είναι πολύ καλή. Επιθυμία μου είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο, το οποίο θα είναι το 10η του συλλόγου. Ένα τρόπαιο που μας στέρησε η Νάπολι πέρσι και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει», είπε ο διεθνής αμυντικός.

Η αποθεραπεία του προχωρά κανονικά και ο αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας» δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει. «Όλα πάνε καλά μέχρι τώρα. Η αποθεραπεία μου θα συνεχιστεί για ένα ακόμα μήνα και μετά θα δουλέψω για να είμαι έτοιμος για το τέλος της χρονιάς. Κάνω υπομονή, γιατί θέλω σαν τρελός να ξαναπαίξω», είπε με έμφαση ο Τζόρτζιο Κιελίνι.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: