Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

«Έχετε πρόβλημα μαζί μου»;


Στα χέρια του προσπάθησε να πάρει το θέμα της επιστροφής στην ΑΕΚ ο Γιάννης Κοντοές. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε τον λόγο στ’ αποδυτήρια και ρώτησε τους συμπαίκτες του αν έχουν πρόβλημα να γυρίσει.

«Έχετε πρόβλημα μαζί μου»;
Τρίτη μέρα του… σίριαλ Κοντοέ στην ΑΕΚ και ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να μιλήσει πλέον κι εκείνος.

Μετά τις πιέσεις του Έβαλντ Λίνεν λοιπόν (οι οποίες έπεισαν ουσιαστικά τη διοίκηση να θέσει θέμα επιστροφής του) και τη συζήτηση που είχε ο Γερμανός με τους αρχηγούς της ομάδας, ο ίδιος ο παίκτης προσπάθησε την Παρασκευή να σπάσει τον πάγο που εύλογα έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις του με τους υπόλοιπους παίκτες.

Παίρνοντας τον λόγο λοιπόν στ’ αποδυτήρια, ο Κοντοές τόνισε ότι ο μόνος λόγος που αποφάσισε να επιστρέψει είναι επειδή θέλει να βοηθήσει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη. Κι αφού τους ανέφερε ότι την προσφυγή την έκανε μονάχα για να διασφαλίσει τα χρήματά του (και ότι είναι διατεθειμένος να την αποσύρει αν υπάρξουν άμεσα διοικητικές εξελίξεις), ρώτησε αν υπάρχει κάποιος που να έχει πρόβλημα με την επιστροφή του στην ομάδα.

Σε αυτό το σημείο, εκ μέρους των παικτών ανέλαβε ν’ απαντήσει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο έμπειρος τερματοφύλακας λοιπόν τόνισε ότι κανένας δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Κοντοέ, ωστόσο είναι αντιφατικό (και άδικο για όσους έχουν αποφασίσει να υπομείνουν τα προβλήματα μέχρι να τελειώσει η σεζόν) να επιστρέψει στην ομάδα ενώ εκκρεμεί η προσφυγή του.

Κι αφού ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για το θέμα του δεν είναι των παικτών, αλλά του προπονητή, ο Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι καλύτερο (για τον ίδιο αλλά και τις ισορροπίες των αποδυτηρίων) θα ήταν να μιλήσει μαζί του και αφού δεσμευτεί ότι η επιστροφή του δεν θα είναι προσωρινή, να ενσωματωθεί στην ομάδα -στην οποία εξάλλου όλοι παραδέχονται ότι είναι παραπάνω από χρήσιμος.

Άλλωστε και ο Αντώνης Πετρόπουλος, που τοποθετήθηκε σχετικά, τόνισε ότι είναι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά καταλαβαίνει πως η επιστροφή του Κοντοέ χωρίς να έχει αποσύρει πρώτα την προσφυγή θα είναι επικίνδυνη για το κλίμα στο σύλλογο.

Κατόπιν όλων αυτών πάντως, επιβεβαιώθηκε ότι ο Κοντοές πολύ δύσκολα θα υπολογίζεται από τον Λίνεν για το παιχνίδι με τον Άρη, μιας και στη δοκιμή που ακολούθησε στην προπόνηση ο Γερμανός χρησιμοποίησε εκ νέου τον Τσούπρο ως παρτενέρ του Μπουγαΐδη στην άμυνα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: